Sultangazispor, Yöneticileri Basınla Bir Araya Geldi

Okunma: 2757
Sultangazi 19 Ekim 2016 22:03
Videoyu Aç Sultangazispor, Yöneticileri Basınla Bir Araya Geldi
A
a

Sultangazispor Kulübü Başkanı Nevzat Yılmaz, Kulüp Sponsoru İbrahim Güven ve Kulübün Basın Sözcüsü Zekeriya Yılmaz, Sultangazisporun, Sultangazi’nin ortak paydası, değeri olduğunu söyledi.

Sultangazispor Kulübü Başkanı Nevzat Yılmaz, Sultangazispor Kulübünde’deki organizasyonda gazetecilerle bir araya geldi. Organizasyona, Kulübün ana sponsoru İbrahim Güven, Kulübün Basın Sözcüsü Zekeriya Yılmaz ve kulüp yöneticileri katıldı.


Yaşanan birlikteliğin futbolda da olması Gerekir 

 
Sultangazispor Kulübü Başkanı Nevzat Yılmaz, yaptığı açıklamada “ insanların bir araya geldiği, ortak paydaların arttığı bir dönemin yaşandığını ifade etti. Yaşanan birlikteliğin futbolda da olması gerektiğine vurgu yapan Yılmaz, Sultangazispor, Sultangazi’nin ortak paydası, değeridir. Böyle bir değeri öncelikle Yönetimimle, teknik kadromla, taraftarlarımla ve futbolcularımla daha da geliştirmek hepimizin görevi. Sultangazispor’un bu çalışmalar doğrultusunda daha iyi yerlere gideceğinden şüphemiz yok” diye konuştu.
 
 
Nevzat Yılmaz konuşmasını şöyle sürdürdü. “Bu sezon en büyük destekçimiz, iç ve dış maçlarda formasını sırtımızda taşıdığımız ana sponsorumuz Sultangazi’nin seçkin iş adamlarından ve aynı zamanda kulübümüzün başkan yardımcılarından, İbrahim Güven’dir açıklaması yaptı. Sultangazispor kulübünün bu sezonki tahmini bütçesi bir milyon yüz bin TL’dir. Aynı grupta yer alan birçok takımın çok büyük bütçelerle bu sezonda mücadele ettiğini de söyleyen Yılmaz, buna rağmen bu takımları yenecek kapasitedeyiz. Bir iki eksiklerinin de olduğunu söyleyen Yılmaz en kısa zamanda bu eksikliklerimizi tamamlamak için gerekli girişimlerde bulunacaklarını söyledi.


 

İbrahim Güven Mutlu Olduğunu Söyledi

 
Sultangazispor Kulübü ana sponsoru ve Sultangazispor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Güven, “İlçemizin ismini taşıyan Sultangazisporumuza sponsor olmak bir şereftir. Karınca kararınca bir şeyler yapmayı düşündük. Bu çocukların başarısı hepimizin ortak başarısıdır. İlçemiz için yapılan her güzel şeyin yanında olmaya çalıştım. Bundan böylede olmaya devam edeceğim. Ben yönetim kadromuza, teknik heyetimize, taraftarlarımıza ve futbolcularımıza başarılar diliyorum. Bu sezon şampiyonluk paralısıyla yola çıktık. Şampiyonluk yetmiyor hedefimiz 3. lig” dedi.


 

Kulübün Basın Sözcüsü Zekeriya Yılmaz

 
 
Sultangazispor Kulübü Basın Sözcüsü Zekeriya yılmaz, toplantı sonrası basınla birlikte kısa bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. “Hedeflerinin 3.Lig olduğunu söyleyen Yılmaz, bu sezon çok umutlu olduğunu” söyledi. 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat