Sultangazi Trabzon Derneğinden Bir İlk

Okunma: 4245
Sultangazi 5 Kasım 2016 21:50
Videoyu Aç Sultangazi Trabzon Derneğinden Bir İlk
A
a

Sultangazi Trabzonlular Dernek Başkanı Hasan Kul ve Kurmayları, Sultangazispor Kulübü’yle Sultangazi Trabzonlular derneğinde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Sultangazispor Kulübü Başkanı Nevzat Yılmaz, Başkan Yardımcıları Eyüp Göl, Alirıza Topçu, Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Birinci, Sultangazi Trabzonlular Dernek Başkanı Hasan Kul, Başkan Yardımcısı Recep Altuntaş, Teknik direktör ve sporcular katıldı.








Bu Camia, Bu Güzel Aile, Sizlerden Daha Nice Zaferler Bekliyor 


Kahvaltıda açılış konuşmasını Sultangazi Trabzonlular Dernek Başkanı Hasan Kul gerçekleştirdi. Kul, konuşmasında şunları söyledi. “Sayın Başkan, saygıdeğer yöneticiler, değerli futbolcu kardeşlerim, sayın üyelerimiz. Sizleri en içten sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Sultangazi Trabzonlular Dernek Başkanı olarak, sizlerin kaç sezondur kulübünüze kazandırdığınız başarılara, kupalara, zaferlere çok alışığız.
 
Sezonun başlamasıyla birlikte yenilgi yüzü görmeyen, Rakiplerini mağlup ederek veya berabere kalarak grubundaki yerini her geçen gün daha da sağlamlaştıran galibiyet zaferini camiamıza yaşatan sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.
 
Biz Sultangazi Trabzonlular Derneği olarak, Sultangazi Spor Kulübümüzü yürekten tebrik ediyoruz. Yolunuz açık olsun, sezon çok uzun.  Bu camia, bu güzel aile, sizlerden daha nice zaferler, nice kupalar bekliyor. Kötülere verilecek en iyi cevap başarıdır. Umarım bu başarılar, üçüncü lig ile taçlanır.
 
Aynı şekilde, daha önce ilçemize grubumuzda şampiyonluk unvanı yaşatan Sultangazi sporumuz bu sezon bir üst lig olan üçüncü lig kapısını sonuna kadar aralar. Üç sezondur üçüncü lig kapısından dönen grubunun şampiyonu takımımızın tarihine bu başarı da büyük harflerle yazılacaktır.
 
Bizleri kırmayarak davetimize teşrif eden. Sultangazi camiasına teşekkürlerimi sunuyorum. Her zaman yanınızda olduğumuzu bir kez daha yeniliyor başarılarınızın devamını diliyoruz. Sağ olun var olun. 

 
 
 

Nevzat Yılmaz; Sultangazi Trabzonluların Bu Duyarlılığı Diğer Derneklere Örnek Olsun

 

Sultangazi Trabzonlular Derneğinin bu duyarlılığı yeni bir ilke imza attı. Kulübümüzün başarısı her geçen gün kulübümüzün hanesine artı olarak yazılmaktadır. Bu başarımıza ortak olan Sultangazi Trabzonlular Derneğine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Umarım ilçemizde faaliyet yürüten diğer sivil toplum kuruluşları da bu duyarlılığı gösterir” dedi. Yılmaz konuşmasını şöyle sürdürdü. “ Sultangazispor büyük bir camiadır, bundan sonra sivil toplum kuruluşlarıyla bu camia daha da büyüyecektir. Biz kulüp olarak bu topluluğu, bu desteği arkamızda his ettikçe daha güçlü olacağız. Üçüncü Lig yolunda attığımız her adım bugünkü dayanışmayla daha da güçlenmiştir. İnşallah bu sezon başarımızı başkanımızın dediği gibi üçüncü Lig ile taçlandırırız” dedi.



 

Mustafa Birinci; Hedefimiz Güç Birliği

 

Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Birinci Sultangazi Trabzonlular Derneğin kahvaltısına renk kattı. Birinci yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Mustafa Birinci, şu ifadelere yer verdi. “ birlik ve beraberliğe her zamandan çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Sultangazi Trabzonlular Derneğinin bu organizasyonu bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Dernek yöneticilerimizin başlattığı bu organizasyon bir ilki başlatmıştır. Ben bu kahvaltıyı organize den ve bu kahvaltıya teşrif eden herkese teşekkür ediyorum” dedi.



 

Sultangazi Trabzonlular Derneği İlklere İmza Atmaya Devam Ediyor

 

Sultangazi Trabzonlular Derneği bir ilke daha imza attı. Sezona başladığı günden bu yana yenilgi yüzü görmeyen ilçemizin Bal Lig’inde mücadele eden tek takımı Sultangazispor kulübünü kahvaltıda ağırlayarak bir ilki gerçekleştirdi. Bu ilkin diğer sivil toplum kuruluşlarımıza örnek olması açısında da önemlidir. Hiçbir başarı kendiliğinden gelmez parolasıyla yola çıkan bu kurum tüm desteğini kulübe sunacağını da açıkladı.



 

Salih Çiçek Taraftarlar Takımın Dinamosudur

 

Sultangazi Taraftarlar Dernek Başkanı Salih Çiçek kahvaltı programında şöyle konuştu. “Bu sezon tüm gücünü ortaya koyan kulübümüzü tüm enerjimizle gerek iç sahada gerekse deplasmanda desteklemeye devam ediyoruz. Bu gün gördüğümüz manzara bizleri mutlu etmiştir. Artık arkamızda ilçemizin sivil toplum kuruluşlarının olması ayrı bir güvendir. Bu duyarlılıklarından dolayı Sultangazi Trabzonlular Derneğini kutluyorum. Biz birlikte güçlüyüz demek istiyorum. Tüm hayalimiz ve isteğimiz üçüncü Lig kapısını sonuna kadar aralamaktır. Bunu hep birlikte başaracağımıza inanıyorum. Bu organizasyonda emeği geçen herkesi kutluyor yarın karşılaşacağımız zorlu Çayırova spor karşılaşmasında kulübümüze başarılar diliyorum” dedi. 












1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat