Sultangazi İlçesi Kültür Merkezleriyle Anılacak

Okunma: 17949
Sultangazi 23 Ağustos 2022 10:50
Videoyu Aç Sultangazi İlçesi Kültür Merkezleriyle Anılacak
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi'nin birçok mahallesine yaptırdığı ve inşaatı devam eden Kültür Merkezleriyle Sultangazi'nin çehresini değiştirdi.




Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazili vatandaşların kültürel ve sosyal alanlarda ki ihtiyaçlarını gidermek, gençlerin ve çocukların kötü alışkanlıklardan uzak kalması için ilçeye kazandırdığı kültür merkezlerine yenilerini eklemeye devam ediyor.



Av. Abdurrahman Dursun, 3 Altın Yılını Geride Bırakıyor

Göreve geldiği ilk günden bu yana dur durak bilmeden Sultangazililere en kaliteli hizmeti sunmak için çalışan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazililere hizmet veren Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bilim ve Kültür Merkezi, Nurettin Uzun Hizmet Tesisleri, Şehit Hikmet Baysal Gençlik ve Sanat Merkezi, Nene Hatun Kültür Merkezi’nin ardından ilçenin birçok ayrı noktasına yeni kültür merkezleri hizmete açılıyor.



Bu Kültür Merkezleri Av. Abdurrahman Dursun’un Eseri

Zübeyde Hanım Kültür Merkezi, ( Kazandırılıyor) Malkoçoğlu Mahallesi Kültür Merkezi (İnşaatına başlandı), Uğurmumcu Mahallesine Şerife Hanım Kültür Merkezi (İnşaatına başlandı), Esentepe Mahallesine Gençlik ve Spor Merkezi ve Engelliler Merkezi (İnşaatına başlandı), 50. Yıl Mahallesi Kültür Merkezi (İnşaatına başlandı), Esentepe Mahallesi Kültür Merkezi (Kazandırılıyor), Sultançiftliği Mahallesi Ana Kucağı ( Hayırlı Olsun),  Yunusemre Mahallesi Gençlik ve Spor Merkezi ( kazandırılıyor) bu bir birinden değerli mekanlar tamamlandığında Sultangazililer kendi mahallelerinde eğitim, sanat, kültür ve toplantı yapma imkanı bulacak.



Sultangazi Kültür ve Sanatla Bütünleşecek

Sultangazi Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla ilçeye kazandırdığı yatırımlarla Sultangazi’yi Kültür ve Sanatın başkenti haline getiren Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Modern bir ilçe olma yolunda Sultangazili vatandaşların huzuru ve mutluluğu için her şeyi düşündü. Kütüphane ve fitness salonu gibi birçok unsuru içerisinde barındıran bu merkezler, Başkan Av. Abdurrahman Dursun’un sayesinde kültür ve sanat her mahalleye ulaşmış olacak. Gençler, kadınlar ve vatandaşlar gönüllerince bu güzel mekanlarda zaman geçirecek.








 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat