Sultangazi’den Kazandıran Akademi!

Okunma: 46091
Sultangazi 17 Aralık 2025 07:10
Videoyu Aç  Sultangazi’den Kazandıran Akademi!
A
a

Ücretsiz BESYO, PMYO, POEM ve Bekçilik Kursları

Sultangazi Belediyesi, kariyerine sporla yön vermek isteyen gençleri bu yıl da yalnız bırakmıyor. Ücretsiz olarak düzenlenen BESYO, PMYO, POEM ve Bekçilik kurslarına katılan gençler sezon boyunca uzman eğitmenler eşliğinde hem fiziksel hem de zihinsel olarak sınavlara hazırlanıyor.


 
Sporu ve sporcuyu her fırsatta destekleyen Sultangazi Belediyesi, 2025-2026 sezonu BESYO, PMYO, POEM ve Bekçilik Kurslarını başlattı. Ücretsiz olarak verilen kurslar, kariyerine sporla yön vermek isteyen gençlerin sınav dönemine kadar en iyi şekilde hazırlanmasına yardımcı oluyor.


 
BESYO kursları
 
Lise son sınıf ya da lise mezunu gençler, uzman eğitmenler eşliğinde üniversitelerin Spor Bilimleri Fakültelerinde bulunan Beden Eğitimi Öğretmenliği, Spor Yöneticiliği ve Antrenörlük bölümleri yetenek sınavlarına hazırlanıyor. Dayanıklılık, teknik beceri ve cross antrenmanların yanı sıra parkur çalışmalarıyla da gençlerin sınavlarda başarılı olmaları için sıkı bir çalışma yürütülüyor. Gençlerin sınav streslerini en aza indirmek için sınav provası da yapılıyor.


 
PMYO, POEM ve Bekçilik Kursları
 
Sporculara destek BESYO kursları ile sınırlı değil.   Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) VE Bekçilik Kursları ile de gençlerin meslek sahibi olmaları için gerekli eğitimler veriliyor. Gençler uzman eğitmenler eşliğinde sınavlara en iyi şekilde hazırlanıyor.


 
“Gençlerimizi hayallerine yaklaştırıyoruz”
 
Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun; “İlçemizde sporda güçlü bir çalışma yürütüyoruz. Geçen hafta Brüksel’de Avrupa Parlamentosu tarafından Avrupa Spor Şehri ünvanına layık görüldük. Spordaki başarılarımızın görülüyor ve takdir ediliyor olması bizleri ayrıca motive ediyor. Sporu meslek edinmek isteyen gençlerimizi de yalnız bırakmıyor, BESYO Hazırlık kurslarımızda ücretsiz olarak onları en iyi şekilde sınavlara hazırlıyoruz. Kurslarımızda haftada üç gün verdiğimiz eğitimlerde gençlerimizin fiziksel becerilerini en üst seviyede kullanabilmelerine yardımcı oluyoruz. BESYO, PMYO, POEM ve Bekçilik Kursları ile gençlerimize ücretsiz eğitimler veriyor, onları gerçek sınavlara hazırlıyoruz.  Kazandıran Akademilerimiz bu yıl da bir çok gencimizi hayallerine bir adım daha yaklaştıracak” dedi.


 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat