Sultangazi Çankırı Kadın Kolları Yeniden Atakta

Okunma: 1434
Sultangazi 26 Haziran 2016 09:46
Videoyu Aç Sultangazi Çankırı Kadın Kolları Yeniden Atakta
A
a

Sultangazi Belediyesi, Ramazan ayında dünyanın farklı coğrafyalarında yaşayan Müslüman ülke temsilcileri ile hemşeri derneklerini iftar sofrasında buluşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün Çankırılıları İftar sofrasında ağırlarken Sultangazi Çankırı Kadın Kolları Başkanı Neriman Topuz, bu organizasyonda da kendini his ettirdi.

Sultangazi Çankırılılar Derneği Kadın Kolları Başkanı Neriman Topuz ve Kurmayları,  İftar sofrasındaki yerlerini aldı. Bu muhteşem atmosferde dünyanın çeşitli ülkelerinden Sultangazi’ye davet edilen Müslüman Ülke temsilcileriyle aynı sofrayı paylaşmanın hazını ve mutluluğunu hep birlikte paylaştılar.  
 
Ramazan ayında manevi duyguların en üst düzeye ulaştığını ve insanlar arasında kardeşliği sağlamlaştırdığını ifade eden Sultangazi Çankırılılar Derneği Kadın Kolları Başkanı Neriman Topuz, “Ramazan ayı, küskünlüklerin sona erdiği, dargınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının sağlamlaştığı aylardandır. 11 ayın sultanı Ramazan ayı; o kadar ihtişamlıdır ki, gelişi bütün insanlık tarafından 11 ay beklenir ve gidişindeki keder de ancak böyle bir ikinci geliş ümidiyle hafifler. Tasa sevince, hüzün ise neşeye dönüşür. Rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan ayınız mübarek olsun” dedi.
 
Bu tür iftar programların Mübarek Ramazan ayının iklimine değer kattığını anlatan Topuz, “ Bizler Sultangazi Çankırılılar Dernek Başkanımız Sayın Özcan Çam ile birlikte Güzel Çankırı’mızın o muhteşem geleneklerini, sosyal yapısını, Sultangazi ilçemizde yaşatmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu mübarek Ramazan ayında da nice Ramazanlarda buluşmak dileklerini ifade ederek, Sultangazi başta olmak üzere tüm İslam aleminin Mübarek Ramazan ayını kutladığını” ifade etti. 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat