Sultangazi Bir Dönem Daha Abdurrahman Dursun'u Belediye Başkanı Olarak Görmek İstiyor

Okunma: 33604
Sultangazi 25 Kasım 2023 14:13
Videoyu Aç Sultangazi Bir Dönem Daha Abdurrahman Dursun'u Belediye Başkanı Olarak Görmek İstiyor
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, 'Türkiye Yüzyılı' hedefleri doğrultusunda ilçeye her alanda yeni yatırım ve projeler kazandırmaya devam edeceklerini söyledi.

Vatandaş Bir Dönem Daha Av. Abdurrahman Dursun, Diyor

Sultangazi’de hayata geçirdiği projelerle hafızalarda yer edinen Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’u vatandaş bir dönem daha belediye başkanı olarak görmek istiyor. Sultangazi’ye kazandırdığı bir birinden değerli hizmetlerle yaşanılır bir Sultangazi inşa eden Başkan Dursun, “ Bizim tek derdimiz vatandaşlarımızın mutluluğu, vatandaşlarımız mutluysa biz mutlu olabiliriz. Görevde olduğumuz beş yıl içerisinde komşularımızı mutlu edebilmişsek ne mutlu bize. Bizim bütün gayret ve çabalarımız da bunun içindi” dedi.


Yeni Yatırımlar Kazandırmaya Devam Edeceğiz

Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda beş altın yılı geride bırakmak üzere olduğumuz bu günlerde Sultangazi’ye her alanda yeni yatırım ve projeler kazandırmaya devam edeceklerini belirten Başkan Av. Abdurrahman Dursun, kazandırılan yatırımlarla ilçenin çehresinin değiştiğini ifade etti.


Komşularımız ve Memleketimiz İçin Çalışmaya Devam

Başkan Dursun, "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ilçemiz için canla başla çalışarak, Kültür merkezlerinden, gençlik merkezlerine, yeşil alandan, kadın merkezlerine, Oto Galericiler sitesinden, kapalı Pazar alanlarına, eğitimden sağlığa, sanattan spora birçok kıymetli eseri ilçemize kazandırdık. Sultangazi’nin değerine değer kattık. Allah'ın izniyle Türkiye Yüzyıl’ında ilçemize olan hizmet aşkımızla komşularımız ve memleketimiz için durmadan yorulmadan çalışmayı sürdüreceğiz. Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla Sultangazi’ye önümüzdeki dönemde eser ve hizmet kazandırmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat