Sultangazi Belediyesi'nden Şehir Ormanı'nda Anne-Çocuk Pikniği

Okunma: 11057
Sultangazi 7 Mayıs 2024 21:29
Videoyu Aç Sultangazi Belediyesi'nden Şehir Ormanı'nda Anne-Çocuk Pikniği
A
a

Sultangazi Belediyesi, Anneler Günü kapsamında renkli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Sultangazi Şehir Ormanı’nda çocuklar ve velileri için Anne-Çocuk pikniği düzenlendi. Çocuklar, en güzel şarkıları anneleri için hep bir ağızdan söyledi.

Anne ve çocukları sosyal yaşamda destekleyen projeleri hayata geçiren Sultangazi Belediyesi, anneler günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.  Okul öncesi eğitim veren Anakucağı öğrencileri ile ilçenin ilk olma özelliğini taşıyan Çocuk Kütüphanesi ziyaretçileri Sultangazi Belediyesi Şehir Ormanı’nda düzenlenen Anne-Çocuk pikniğinde bir araya geldi. Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Nurcan Öztürkmen de çocukları yalnız bırakmadı.


 
Çocuklar Gönüllerince Eğlendi
 
Öğretmen ve velilerin hazırladığı birbirinden lezzetli yiyeceklerle piknik yapılırken, çocuklar oyun parkında gönüllerince eğlendi. Çocuklar anneleri için şarkı söyleyip dans etti. Taş ve kozalak boyayan minikler kendi elleriyle yaptıkları eserleri annelerine hediye etti.


 
Annelerin Günü
 
Belediye Başkan Yardımcısı Nurcan Öztürkmen, “Öncelikle Belediye Başkanımız Sayın Abdurrahman Dursun’un selamlarını getirdim. Bugün bizler için önemli bir gün. Anakucağı’ndaki çocuklarımız ve anneleri ile anne- çocuk etkinliği yapıyoruz. İstanbul’da Çocuk Kütüphanesi açan belediyelerin başındayız. Bugün burada kütüphanemizin ziyaretçi minikleri ve anneleri de bizlerle beraber… Tüm annelerin günü kutlu olsun” diye konuştu.
 
Belediye Başkan Yardımcısı Nurcan Öztürkmen, annelere başarı sertifikası takdim etti. Eğlenceli gün, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.










 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat