Saray Şark Sofrası Normalleşme Süreciyle Birlikte Hizmet Vermeye Başladı

Okunma: 5850
Sultangazi 4 Haziran 2021 20:03
Videoyu Aç Saray Şark Sofrası Normalleşme Süreciyle Birlikte Hizmet Vermeye Başladı
A
a

Sultangazi'nin gözde mekanı Saray Şark Sofrası, normalleşme süreciyle birlikte hizmet vermeye başladı. Genelge ile açılış saatleri belirlenen bahse konu iş yerleri Saat 22.00’ye kadar müşterilerine servis açabilecek.

Sultangazi Eski Edirne Asfaltı Bahat Hastanesi Karşısında uzun yıllardan bu yana hizmet veren Saray Şark Sofrası yöresel lezzetleri kademeli normalleşme ile birlikte Sultangazi halkına sunmaya devam ediyor. 



Saray Şark Sofrası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Kurkut ile farklı lezzetlere ev sahipliği yapan işletme hakkında konuştuk. Şükrü Kurkut, “ Müşterilerin rahat edebilmesi için her türlü imkanı sağlıyoruz. İç işleri bakanlığının genelgesi doğrultusunda kapalı kaldığımız günlerde aile çay ve yemek bahçemizi yenileyerek modern bir mekana dönüştürdük. Kademeli normalleşme ile birlikte müşterilerimizin rahatını düşünerek, bu mekanlarımızı müşterilerimize açtık.Müşterilerimizin yenilenen aile çay bahçemize ve yemek bahçemize olan ilgisi bizi mutlu ediyor” dedi.



Kurkut şöyle devam etti. “Pandemi sürecinde sadece paket servisi olduğu için çalışanlarımızı en aza indirmiştik. Bugün den itibaren işletmemizde onlarca insana iş imkanı sağlayacağız. Kalifiye elemanlarla müşterilerimize hizmet ediyoruz. En seçkin ustaların hünerli elleriyle hazırlanan kebaplarımızın tadına doyum olmuyor. Günlük taze sebze ve etlerimizle müşterilerimizin damak zevkine hitap ediyoruz. Haftanın 7 günü sabah 8.00’den akşam 22.00 ye kadar servis işlemlerimiz devam edecektir. Diğer saatlerde de paket servislerimizle müşterilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.



Sultangazi halkı için her yıl farklı yenilikler yapmaya çalıştıklarını dile getiren Kurkut, yenilediğimiz aile çay bahçesi ve aile yemek salonumuz görülmeye değer nitelikte. Bir anda yüzlerce insana hizmet verebileceğimiz, organizasyonlara ev sahipliği yapabileceğimiz modern bir mekanımız var. Sultangazi’de böylesine ferah, havadar ve güzel başka bir yer yok sanırım.



Saray Şark Sofrasında Döner, Adana, Urfa, Kanat, Tavuk Şiş, Pide çeşitleri, Lahmacun, Çorba, Dürüm gibi bir birinden leziz çeşitler bulunuyor. Gıda işinin çok titizlik ve dikkat istediğini belirten Kurkut, malzemeyi zamanında ve kararında kullandıklarını ifade etti. Dikkatli ve titiz olmanın yanında müşteri memnuniyetine, hijyene ve kaliteye çok önem verdiklerini” açıkladı.



Sultangazi için en iyi fiyatlarla en iyi hizmeti vermeye çalıştığını dile getiren Saray Şark Sofrası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Kurkut, iyi ve kaliteli hizmetin yanında hijyen kurallarına harfiyen uyan, açık mutfağıyla müşterilerin göz zevkine hitap eden, kalifiye elemanlarla müşteri memnuniyetini esas alan bir işletmeyiz. Yeniliklerimiz kademeli normalleşmeyle birlikte devam edecektir. Yenilenen aile bölümümüze tüm Sultangazilileri davet ediyoruz” dedi.
 
 










 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat