Saadet Partisi'nin Sultangazi Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aydoğan Oldu

Okunma: 7992
Sultangazi 18 Şubat 2024 21:06
Videoyu Aç  Saadet Partisi'nin Sultangazi Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aydoğan Oldu
A
a

Saadet Partisi, Sultangazi ilçesindeki yerel seçimlere iddialı bir isimle girmeye hazırlanıyor. Parti, Sultangazi Belediye Başkanlığı için Hüseyin Aydoğan'ı aday gösterdi.

Saadet Partisi'nin Sultangazi ilçesindeki adayı Hüseyin Aydoğan, köklü bir tecrübeye ve başarılı bir geçmişe sahip. Sultangazi'nin sosyal ve ekonomik gelişimine katkı sağlamak amacıyla yola çıkan Aydoğan, vatandaşların güvenini kazanmak için kapsamlı bir program ve projelerle seçimlere hazırlanıyor.



Hüseyin Aydoğan, adaylık sürecinde yaptığı açıklamada, Sultangazi'nin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek ilçenin hak ettiği hizmeti almasını sağlayacaklarını belirtti. Aydoğan, yerel yönetimde şeffaflık, adalet ve katılımcılığın önemine vurgu yaparak, ilçenin her kesiminden vatandaşların beklentilerini dikkate alacaklarını ifade etti.


 

Sultangazi ilçesindeki seçim yarışının kızıştığı bu dönemde, Saadet Partisi'nin adayı Hüseyin Aydoğan'ın, ilçenin ihtiyaçlarına yönelik kapsamlı çözümler sunarak vatandaşların takdirini kazanması bekleniyor. Aydoğan, adaylık sürecindeki dinamizmi ve kararlılığıyla Sultangazi'nin geleceği için umut vaat ediyor.


 
1000
icon
Hüseyin ÖNER 19 Şubat 2024 18:21

Sa. Başkanım adaylığınız Sultangaziye hayırlı ve uğurlu olsun. RABBIM, yar ve yardımcınız olsun İNŞALLAH AMİİN

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat