Rehabilitasyon Merkezinden Anlamlı Ziyaretler

Okunma: 575
Sultangazi 15 Nisan 2016 21:25
Videoyu Aç Rehabilitasyon Merkezinden Anlamlı Ziyaretler
A
a

Sultangazi Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinden Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla bir dizi ziyaret gerçekleşti. Sabahın erken saatinde Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz ile başlayan ziyaret sırasıyla Milli Eğitim Müdürlüğü, Mal Müdürlüğü, İlçe Tarım Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, Vergi Dairesi temsilciliği ve son olarak İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaret edildi.

Sultangazi Rehabilitasyon Merkezi Öğretmen ve öğrencileri ve onlara eşlik eden Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Basri Yazıcı ile birlikte ilk olarak Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz’ı ziyaret ederek Kutlu doğum haftası münasebetiyle gül kolonyası ve küçük ikramlarda bulundular. Uslanmaz Öğretmenleri ve öğrencileri makamında kabul etti.


Kaymakam Öğrencilere satranç hediye etti


Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, çeşitli ikramların ardından öğrencilere satranç hediye etti. “ ben bu fedakar öğretmenlerin ve annelerin önünde saygıyla eğiliyorum diyerek söze başlayan Uslanmaz konuşmasını şöyle sürdürdü. Allah siz annelere hoşgörü ve sabır ihsan etmiştir. Kimi anneler çocukları hastalanınca birkaç kez hastaneye gidip gelince sıkıldıklarını itiraf ederken siz bir ömür boyu bu yavruları bağrınıza basarak büyük bir sabır örneği gösteriyorsunuz. Buda sizin hanenize büyük bir sevap olarak yazılıyor. Ben bu saygı değer annelere saygılarımı sunarken siz sevgili öğrencilerimizin gözlerinden öpüyorum” dedi.



Mal Müdürü Ünal Çocuklara Çikolata İkram etti


Mal Müdürü Aydın Ünal’ı ziyaret eden Sultangazi Rehabilitasyon Merkezi Öğretmenleri ve öğrencileri Sıçak bir ortamda karşılandı. Ünal, “ bir aileyi ayakta tutan karşılıklı sevgi ve saygı bağıdır. Allah sağlık, mutluluk dolu uzun ömürler versin. Diyerek sözlerini şöyle sürdürdü. Annelerin yükünün oldukça ağır olduğunu, ancak bu evlatlarımızın anneleri için bu yükün kendilerine sefa gibi geldiğini söyledi. Annelerin kıymetini en iyi şekilde bilinmesi gerektiğini belirterek “ herkesten şunu istiyorum. Annenizin elini öpün ve hayır dualarını alın” dedi.


İlçe Tarım Müdürü Tükettiğimiz gıdalar Sağlıklı değil


Sultangazi İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsa Tanrıverdi’yi ziyaret eden Sultangazi Rehabilitasyon Merkezi öğretmenleri ve öğrencileri müdürün kendi ağzından tükettiğimiz gıdaların nekadar sağlıklı olup olmadığını öğrendiler. Tanrıverdi, “ ilçe tarım ve hayvancılık müdürlüğü geniş kapsamlı bir müdürlüğü kapsıyor. Tarlaya atılan tohumdan soframıza kadar gelen ekmeğe kadar her aşamasından sorumlu bir müdürlükten söz ediyoruz. Hayvan konusunda da aynı hassasiyeti gösteren müdürlüğümüz su ürünleri konusunda da epeyce mesafe almış bir müdürlüktür” dedi. Fırından satın aldığımız beyaz ekmeğin aslında sağlıklı olmadığını kolayca söyleyebiliriz, buğdayın içerisinde bulunan kepek ve başka bileşimler undan ayrıştırıldığı için ekmeğin beyazladığını ifade eden Tanrıverdi, bu bir arz ve talep işidir. Eskiden köylerimizde kendi ellerimizle ektiğimiz ekinlerden elde edilen buğdaylar değirmende öğütüldüğünde daha sağlıklı bir ekmek elde ediliyordu. Sanayinin gelişmesi ile birlikte katkı maddeleri eklenerek ve çıkartılarak gerçek tadından uzaklaşan ekmeği sofralarımızda bulamıyoruz. Tüketici fırından ekmek aldığında bu ekmek biraz esmer gibi dediği için üreticiler arz ve talep dengesi yönünde görüş bildiriyor ve sofralarımıza beyaz ancak sağlıklı olmayan ekmekler gelmeye başlıyor. Halbuki tüketici ekmek esmer ve gerçek tadında olmalı dese gerçek bir ürün sofralarımızı süsleyecek” dedi.



Nüfus Müdürü Şerife Demirci


Sultangazi Rehabilitasyon Merkezi Öğrencileri ve öğretmenleri makamında kabul eden ve onlarla birlikte kameraların karşısına geçen Şerife Demirci, bu nazik ziyaretlerinden dolayı Sultangazi Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerine ve öğretmenlerine teşekkür eti.


Vergi Dairesi Temsilcisi Alettin Arı


Vergi Dairesi temsilcisi Alettin Arı kendisini makamında ziyaret eden öğrenci ve öğretmenlere sıcak ilgi gösterdi. “Kutlu doğum haftası dolayısıyla gerçekleşen bu ziyaret kendilerini ziyadesiyle mutlu ettiğini ifade etti. çocukların uzattığı gülleri memnuniyetle alan Alettin Arı kapımız her zaman size açıktır” dedi.


İlçe Emniyet Müdürü’ne Görevli Polisler Vekalet etti


Sultangazi İlçe Emniyet Müdürü Ufuk Kayadelen’i makamında ziyaret etmek isteyen Sultangazi Rehabilitasyon Merkezi Öğrencileri ve öğretmenleri emniyet müdürünün bir programı nedeniyle makamında olmadıklarını öğrendi. randuvu almadan çat kapı geldikleri için Kayadelen'i yerinde bulamadılar. Görevli polislerle hatıra reisimi çektirdiler. Emniyet Müdürü Ufuk Kayadelen’e selamlarını söylemelerini de isteyen öğrenciler, mutluluklar içerisinde ziyaretlerini sonlandırdı.




 
  
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat