Recep Tilki Süleyman Soylu’yu Ziyaret etti

Okunma: 8520
Sultangazi 21 Eylül 2016 23:17
Videoyu Aç Recep Tilki Süleyman Soylu’yu Ziyaret etti
A
a

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak görev yaparken İçişleri Bakanı olan Süleyman Soylu’ya ilk hayırlı olsun ziyaretini AK Parti Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Recep Tilki gerçekleştirdi.

Bir süredir Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak görev yapan Süleyman Soylu, yapılan görev değişikliğiyle İçişleri Bakanlığından istifa eden Efkan Ala’nın yerine geçmişti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ilk hayırlı olsun ziyaretini Sultangazi AK Parti Belediye Meclis Üyesi Recep Tilki yaptı.
 

Tilki Soylu’ya Başarılar diledi

 
Recep Tilki, bir süre sohbet ettikleri Bakan Süleyman Soylu’ya yeni görevinde başarılar diledi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevinden İçişleri Bakanlığı’na getirilen AK Parti Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu ile Trabzon’da bir program öncesi gerçekleşen görüşme yaklaşık yarım saat sürdü.  Recep Tilki bu görüşmede misafir perverliğinden dolayı Bakan Soylu’ya teşekkür etti.


 

Recep Tilki Sultangazi’nin Sorunlarını Dile Getirdi

 
Sultangazi AK Parti Belediye Meclis Üyesi Recep Tilki, İçişleri Bakanlığına getirilen Süleyman Soylu’ya Sultangazi’nin sorunlarını anlattı.
 

Soylu; Biz Sorunları Yerinde ve zamanında çözeriz dedi

 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, göreve geldiği günden itibaren büyük bir enerji ile sorunlara el attığını ifade ederek şunları söyledi. “Özellikle Gaziosmanpaşa ve Sultangazi ilçelerimizi yakından tanıyorum. Bu ilçelerde yıllarca yöneticilik ve başkanlık yaptım. Biz sorunların üzerini küllendiren değil, sorunlara köklü çözümler getiren bir partiyiz. Biz bu yola çıkarken elimizi değil gövdemizi taşın altına koyduk” dedi.


 
 

Biz Demokrasiye çok bedel ödemiş bir milletiz

 
Türk milletinin demokrasiye çok bedeller ödediğini belirten soylu, defalarca bizi bir komplekse karşı karşıya bırakmaya çalıştılar. Oysa biz demokrasiye çok bedel ödemiş bir milletiz. Bizi hep küçümsediler. Bizi kendi içimizde de böyle bir manivela ile geride durdurmaya çalıştılar. ‘Türk milleti demokrasiyi hak etmiş bir millet değildir’ dediler oysa sonuna kadar hak etmiş bir millettir. Bunu 15 Temmuz’da çıplak elleriyle kendi iradesiyle kendi demokrasi ve özgürlüklerine bir başkasının müdahalesine müsaade etmeyerek göstermiştir. Bu büyük bir şeydir. Demokrasi 21 Yüzyılda milletleşmenin ana unsurlarından bir tanesidir” ifadelerini kulandı.  
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat