Recep Güven, Ziyaretlerine Devam Ediyor

Okunma: 2498
Sultangazi 19 Mart 2022 23:41
Videoyu Aç Recep Güven, Ziyaretlerine Devam Ediyor
A
a

AK Parti Sultangazi Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı, Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşu Bölge Başkanı Recep Güven, Esentepe Mahallesi Halkla İlişkiler Başkanı Halime Demirci ve AK Parti Esentepe Mahalle teşkilatıyla birlikte Tokat İli Zile İlçesi Kızılcaköy Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği'ni ziyaret etti.

Her hafta farklı Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ederek, Farkındalık yaratan, sivil toplum Kuruluşlarının sorunlarını masaya yatırarak çözüm önerilerini sunan Recep Güven’in son durağı, Tokat İli Zile İlçesi Kızılcaköy Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği’ni oldu.



Esentepe Mahallesi Halkla İlişkiler Başkanı Halime Demirci yaptığı konuşmada şunları söyledi. “ Bizler Esentepe Mahallesi Halkla İlişkiler Başkanlığı olarak her gün farklı bir sivil toplum kuruluşunu ziyaret ederek, durum değerlendirmesi yapıyoruz. Bu gün de AK Parti Sultangazi Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı, Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşu Bölge Başkanı Recep Güven, Başkanımla birlikte sizleri ziyaret ettik. Derneğiniz başta olmak üzere Esentepe Mahallemizin sorunlarını ve çözüm önerilerini tartıştık. Bizleri çok güzel ağırladınız,  Gürsel Sevinç Başkan başta olmak üzere tüm yönetiminize başarılar diliyorum” dedi.



Burada kısa bir konuşma yapan AK Parti Sultangazi Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı, Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşu Bölge Başkanı Recep Güven,  AK Parti Sultangazi Halkla İlişkiler Başkanımız Mahmut Sarıkaya’nın selamlarını getirdim. Diyerek başladığı konuşmasında şunları söyledi. “ Halkla İlişkiler Başkanlığı Olarak birinci önceliğimiz Sivil Toplum Kuruluşların içerisindeki zorlukları tespit ederek çözüm üretmektir. Bunun için buradayız. Zileli kardeşlerimiz bizim için çok değerlidir. Onların sorunu bizim sorunumuzdur” dedi. 



Tokat İli Zile İlçesi Kızılcaköy Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Dernek Başkanı Gürsel Sevinç ise ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek şunları söyledi. “ Seçimden seçime değil her vakit kapımızı çalan, bizlerin sorununu dinleyen herkes bizim başımızın tacıdır. Bundan dolayı ziyaretinizi çok anlamlı buluyor yönetim kurulu adına saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat