Recep Güven, AK Parti İstanbul İl Başkanı'na Trabzonspor Forması Takdim Etti

Okunma: 5809
Sultangazi 24 Ocak 2022 01:38
Videoyu Aç Recep Güven, AK Parti İstanbul İl Başkanı'na Trabzonspor Forması Takdim Etti
A
a

Sultangazi'nin sevilen yüzü, Hasgüvenler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Recep Güven, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'yi ziyaret etti. Güven, İl Başkanına görevinde başarılar dileyerek Trabzonspor formasını takdim etti.

Trabzonspor’un şehrin markası ve sevdası olduğunu ifade eden AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “ Karadeniz’in ortak değeri olan Trabzonspor’umuza bizlerde elimizden gelen imkanlar dahilinde desteğimizi sürdürüyoruz. Sizleri il başkanlığımızda ağırlamaktan mutluluk duyuyorum, formayı en iyi şekilde saklayacağımızdan emin olabilirsiniz. Benim açımdan çok anlamlı bir hediye. Böyle bir hediyeden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.



Hasgüvenler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Recep Güven, ziyaretle ilgili olarak şunları söyledi. “ AK Parti İstanbul İl Başkanımızı makamında ziyaret ettik. Kendilerine görevinde başarılar diledik. Başkanımıza Trabzonspor kulübümüzün formasını takdim ettik. Bize gösterdiği ilgiden dolayı kendilerine şahsım ve çalışma arkadaşlarım adına teşekkür ederim” dedi.


 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat