Yavuz Sultan Selim Camii’nde gerçekleşen ve yoğun katılımın olduğu görkemli merasimde, Arslan ailesinin yakınları, dostları ve çok sayıda davetli bir araya geldi. Samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen törende, küçük Muhammet Kerim’in heyecanı gözlerinden okunuyordu.
Sünnet merasimi sonrasında açıklamada bulunan Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Yıldırım, şu ifadeleri kullandı:
“Bir önceki dönem Kahta Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Sayın Osman Arslan’ın biricik evladı Muhammet Kerim Arslan’ın sünnet merasimine katılmak, dostumuz Osman Arslan’ın mutluluğuna ortak olmak bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Muhammet kardeşimizin erkekliğe attığı bu anlamlı adımı tebrik ediyor, Allah’tan damatlığını da göstermesini temenni ediyorum.”
Başkan Yıldırım’ın bu anlamlı güne katılımı, hem Arslan ailesi hem de davetliler tarafından büyük memnuniyetle karşılandı. Duygusal ve neşeli anlara sahne olan sünnet töreni, dualar ve iyi dileklerle son buldu.
Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Yıldırım, her fırsatta vatandaşların yanında yer alan, sevinçlerinde ve hüzünlerinde onları yalnız bırakmayan samimi tavrıyla bir kez daha gönüllerde yer etti.