Poyraz ve Yalçınkaya Çifti Dünya Evine Girdi

Okunma: 616
Sultangazi 17 Ocak 2016 15:40
A
a

Sultangazi Belediyesi Sahra Düğün Salonunda Ersin Yalçınkaya ile evlenen Münevver Poyraz’ı bu mutlu gününde dostları ve partililer yalnız bırakmadı. Oldukça renkli geçen düğüne çok sayıda davetli katıldı. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay'nın kıydığı Nikâha Ak Partililer büyük ilgi gösterdi.

Kısa bir konuşma yapan Ak Parti millet Vekili Haydar Ali Yıldız; “Karşılıklı muhabbet, saygı ve hoşgörü çok önemlidir. Aile Türk toplumunun temelidir. Mutlak suretle bu aileyi ayakta tutmanız lazım. Dünyada toplumu yıkmak isteyenler önce aileye saldırıyorlar. Çok şükür Türk ailesinin yöresi, inancı ve iyi niyet duygularının hassasiyeti gereği ayakta kalmayı ve direnmeye devam ediyor. Erkekler biraz dağınık. Dolayısıyla evlilik cüzdanını gelin kızımıza vereceğim. Bizim 13 yıldır Cumhurbaşkanımızdan kalma uygulamamız bu evlilik cüzdanlarının gelin hanıma verilmesidir” dedi.
 
Ak Parti Millet Vekili Haydar Ali Yıldız, Ahmet Hamdi Çamlı, Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Ak Parti Sultangazi Gençlik Kolları Başkanı Onur Uyğun, Ak parti Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı Halil Poyraz, Mardin Genç İş Adamları Derneği Başkanı Mehmet Kaya, Albaraka Türk Mecidiyeköy Şube Müdürü Safa Can Kilerci, Aydınlı Grup Marka Direktörü Ömer Faruk Aslan, Türk İslam Sentezi Derneği Başkanı Kartal Kaan Alparslan, Türk Dubai İş Adamları Derneği Genel Sekreteri Mert Mete, Kuveyt Türk kurumsal Şube Direktörü Ömer Sapoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat