Özcan Şahin’den Kurban Bayramı Mesajı

Okunma: 868
Sultangazi 11 Eylül 2016 20:37
Videoyu Aç Özcan Şahin’den Kurban Bayramı Mesajı
A
a

Bizim Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Şahin, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

 

Türk İslam Aleminin Kurban Bayramını kutlayan Şahin, mesajında, "Bayramlar, günlerin en müstesnasıdır. Ortak değerimiz, birlik ve beraberliğimizdir. Mutluluğu ve nasibi paylaşmak, hasretleri gidermektir. Ancak muhtelif ülkelerdeki, kendi topraklarında ya da esaret altında haksızlığa uğrayan, büyük zorluklar içerisinde yaşam mücadelesi veren, mallarını, sevdiklerini, canlarını kaybeden Türk İslam Aleminin yüreğimizdeki burukluğunu buna muadil, bir müstesna anı birlikte yaşayabilmenin, vesilesiyle, bu bayram hürmetine, dua'ya kalkacak olan ellerimizle; Bütün mazlumlarla, mağdurlarla, çaresizlerle kimsesizlerle, birlikte tüm insanlığın seyrettiği, Müslüman Aleminin üzerindeki karanlığın aydınlığa kavuşması ve bütün yüreklerin Rahmet damlalarıyla rızık, huzur ve hayat bulmaları ümidinin, sevincini yaşıyoruz.

Yüce Allah'a teslimiyetin sembolü Kurban Bayramının, başta tüm şehit aileleri olmak üzere; bütün Türk İslam Alemine hayırlar getirmesi temennisi ile kutlar, bütün Sultangazili hemşerilerimin bu değerleri yaşayan ve yaşatacak olan herkese sağlık ve esenlikler dilerim. Cenab-ı Hak yaptığımız ibadetleri ve keseceğimiz kurbanları rızasına muvaffak eylesin" ifadelerine yer verdi.

 

 

Bizim Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı

Özcan Şahin

1000
icon
Banu 11 Eylül 2016 22:23

Başkanım fazla özletmeyin kendinizi.

0 0 Cevap Yaz
Sevda kara 11 Eylül 2016 22:20

.Yüreğinize sağlık Sayın Başkanım. Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Kurban Bayramınız mübarek olsun.

0 0 Cevap Yaz
Aylin 11 Eylül 2016 21:26

Sayın Başkan tüm temennilerimiz seninle nice Bayram'lara 😊😊

0 0 Cevap Yaz
recep Karaca 11 Eylül 2016 21:18

Sayın başkanım ailenizle birlikte mutlu huzurlu bir bayram gecrmenizi dilegiyle bayramınız Mübarek Olsun

0 0 Cevap Yaz
Alp 11 Eylül 2016 21:08

Sayın başkanım bir ülkücü olarak sizi takdir ediyor ve tekrar aramızda görmek istiyoruz hayırlı Bayram'lar saygılarımla.

0 0 Cevap Yaz
Mehmet 11 Eylül 2016 21:05

Amca sen kralsın kral

0 0 Cevap Yaz
Bozkurt 11 Eylül 2016 21:02

Başkanım allah razı olsun rabbim yar ve yardımcın olsun.

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat