Osman Şeker Kalp Krizi Geçirdi

Okunma: 7081
Sultangazi 27 Ağustos 2023 14:30
Videoyu Aç Osman Şeker Kalp Krizi Geçirdi
A
a

Çalışma ofisinde kalp krizi geçiren Avrasya Basın Yayın Birliği İstanbul İl Başkanı, Şenkaya Medya, Şenkaya Haber Yönetim Kurulu Başkanı ve İş Adamı Osman Şeker, tedavi altına alındığı Hastanesi'nde anjiyo yapılarak tıkalı olan üç damarı açıldı.

Arnavutköy’de bulunan çalışma ofisinde aniden rahatsızlanan ve göğüs ağrısı yaşayan Osman Şeker, çalışanları tarafından Hastaneye kaldırıldı. Avrasya Basın Yayın Birliği İstanbul İl Başkanı, Şenkaya Medya, Şenkaya Haber Yönetim Kurulu Başkanı ve İş Adamı Osman Şeker, hastanede yapılan tetkiklerinin ardından kalp krizi şüphesi ile ambulansla Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kalp krizi geçirdiği tespit edilen Şeker, ameliyata alındı. Anjiyo yapılan ve kalp damarlarından tıkalı olan üç damarı açıldı. Başkan Şeker, müşahede altına alındı. Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavisi devam eden Osman Şeker’in sağlık durumunun iyiye gittiği ve bugün taburcu olduğu öğrenildi.


 
An itibariyle Avrasya Basın Yayın Birliği İstanbul İl Başkanı, Şenkaya Medya, Şenkaya Haber Yönetim Kurulu Başkanı ve İş Adamı Osman Şeker’in Genel durumu iyi. Hastane sürecini tamamlayarak taburcu edildi. Bizde Yaşam Gazetesi ailesi olarak Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Allah’tan hayırlı şifalar diliyoruz.
 
 
1000
icon
Seniyit aydın ankaradan selamlar 27 Ağustos 2023 21:47

Geçmiş olsun allah şifa versin kardeşim kardeşim hayırlı akşamlar

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat