Osman Şeker'e Ziyaretçi Akını

Okunma: 8401
Sultangazi 27 Ağustos 2023 21:09
Videoyu Aç Osman Şeker'e Ziyaretçi Akını
A
a

Büyük Birlik Partisi (BBP) Sultangazi İlçe Başkanı Yakup Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sultangazi İlçe Teşkilat Başkanı İbrahim Bulut ve İstanbul Zirve Yapı Denetim Yönetim Kurulu Başkanı Selami Akpınar, Osman Şeker'i geçirdiği sağlık sorunu nedeniyle çalışma ofisinde ziyaret etti.

Bir süredir devam eden sağlık sorunları nedeniyle tedavi gördüğü hastaneden taburcu olan Avrasya Basın Yayın Birliği İstanbul İl Başkanı, Şenkaya Medya, Şenkaya Haber Yönetim Kurulu Başkanı ve İş Adamı Osman Şeker’i Masal Kahramanları Parkındaki ofisinde ziyaret eden heyet, Şeker’e Geçmiş olsun’ dileğinde bulundu. İstanbul Zirve Yapı Denetim Yönetim Kurulu Başkanı Selami Akpınar, ziyarette yaptığı konuşmada, Osman kardeşimiz sevdiğimiz ve değer verdiğimiz bir isim. Yıllarca birlikte yol yürüdük. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletmek için burada bulunuyoruz” dedi.



Büyük Birlik Partisi (BBP) Sultangazi İlçe Başkanı Yakup Yılmaz ise şunları söyledi. “ Osman kardeşimiz ilçemizin renkli simalarından biri. Hem sivil toplum kuruluşu temsilcisi, hem de iyi bir siyasetçi olarak bilinmektedir. Kendisine yüce Allah’tan hayırlı şifalar diliyorum. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sultangazi İlçe Teşkilat Başkanı İbrahim Bulut, geçmiş olsun ziyaretinde şunları söyledi. “ Osman arkadaşımız değer verdiğimiz bir isim. Geçirmiş olduğu ciddi rahatsızlık bizleri derinden üzdü. İnşallah bir an önce eski sağlığına kavuşur. Ben hem kendi adıma hem de birlikte yol yürüdüğüm arkadaşlarım adına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.  


Osman Şeker, Gelen heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Böylesi zor zamanlarda dost ve arkadaşlarımızın yanımızda olması bizlere büyük moral veriyor. Bu da iyileşme sürecimizi hızlandırıyor. Arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat