Osman Şeker, Şenkaya İçin Gönlünü ve Yüreğini Ortaya Koyuyor

Okunma: 11512
Sultangazi 15 Ekim 2023 22:56
Videoyu Aç Osman Şeker, Şenkaya İçin Gönlünü ve Yüreğini Ortaya Koyuyor
A
a

2020 yılında hemşerilerinin büyük desteği ile İstanbul Şenkayalılar Derneği Genel Başkanlığına seçilen İş insanı Osman Şeker, Erzurum İli Şenkaya İlçesi için seferberlik başlattı. Şenkayalılar için gönlünü ve yüreğini ortaya koyan Şeker, hayata geçirdiği projelerle hemşerilerinin sorununa çözüm üretiyor.

Hizmet Odaklı Çalışıyoruz

Göreve seçildiği günden itibaren yapmış olduğu icraatlar ve hizmet odaklı çalışmalarıyla Şenkaya başta olmak üzere Sultangazi gündeminden düşmeyen İstanbul Şenkayalılar Derneği Genel Başkanı Osman Şeker, hemşerilerinin büyük takdirini topluyor.


Kararlı ve Tutarlı Çalışmalarla Yolumuza Devam Ediyoruz

İnsan odaklı, ayrım yapmayan, adaletli, kararlı, tutarlı ve istikrarlı bir yönetim anlayışı ile  İstanbul Şenkayalılar Derneğini yöneten Osman Şeker, Başkan seçildiği dönemde verdiği vaatleri bir bir yerine getirerek, Şenkaya’yı dünyaya tanıtmak yolunda emin adımlarla ilerliyor.


Hiç Kimseyi Ötekileştirmedik

Hiç kimseyi ötekileştirmeyen, parti ayrımı yapmaksızın tüm hemşerilerine eşit mesafede yaklaşan Genel Başkan Osman Şeker, dünyayı kasıp kavuran pandemi döneminde kimsenin cesaret edemediği yardımları hemşerilerine ulaştırarak büyük bir projenin altına imza atmıştı. Yüzlerce çocuğu sünnet ettirerek hemşerilerin takdirini kazanmıştı.


Sultangazi de Bizim, Şenkaya da Bizim
 
İstanbul Şenkayalılar Derneği Genel Başkanı Osman Şeker şunları söyledi. “Bir taraftan doğduğumuz yer olan cennet ilçemiz Şenkaya’mızı güzelleştirmek isterken diğer taraftan doyduğumuz yer olan Sultangazi’de hemşerilerimize hizmet etmek bizim asli görevimizdir. Sivil toplum kuruluşu olarak bugüne kadar büyük emekler ortaya koyarak onlarca proje hayata geçirdik. Allah’ın izniyle bundan sonrada daha güzel projeler hayata geçirmek için tüm yönetim kurulu arkadaşlarımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat