Osman Şeker, Her Alanında Fark Yaratmaya Devam Ediyor

Okunma: 16468
Sultangazi 14 Eylül 2023 10:42
Videoyu Aç Osman Şeker, Her Alanında Fark Yaratmaya Devam Ediyor
A
a

İstanbul Şenkayalılar Derneği Avrasya Basın Yayın Birliği İstanbul İl Başkanı Şenkaya Medya, Şenkaya Haber Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Genel Başkan Osman Şeker, örnek olmaya devam ediyor. Ayrım yapmadan herkese ve her kesime eşit davranan, halkının sorunlarına eğilen onların dertleri ve sorunlarıyla dertlenen bir başkan Osman Şeker.

HEMŞEHRİLERİNE DEĞER VEREN BAŞKAN

Gönüllülük esasına dayanan tükenmek bilmeyen enerjisi ile herkesin derdine, hastasına, cenazesine, taziyesine koşan Osman Şeker, yediden yetmişe herkesin takdirini kazanıyor. Sultangazi’de tanınan isimlerin başında gelen Osman Şeker, aynı zamanda deneyimli bir siyasetçi. Daha önce bazı siyasi partilerde üst düzey yöneticilik yapan Şeker, önümüzdeki yerel yönetim seçimlerinde görev alıp almayacağı şimdiden merak konusu.

DERNEKÇİLİK KLASİK YÖNTEMLERLE YÜRÜYEMEZ

Sultangazi’nin sevilen ismi Osman Şeker, Başkanlığını yaptığı İstanbul Şenkayalılar Derneği Avrasya Basın Yayın Birliği İstanbul İl Başkanı Şenkaya Medya, Şenkaya Haber’e yeni bir boyut kazandırdı. Mevcut sivil toplum kuruluşlarından farklı bir konsept uygulayan Şeker, kahve kültüründen uzak, geleneklerine, göreneklerine, sosyal faaliyetlere önem veren bir sivil toplum kuruluşu çatısı oluşturma yolunda önemli mesafeler kat ettiğinin altını çiziyor.

DOYDUĞUMUZ YER DOĞDUĞUMUZ YER KADAR ÖNEMLİDİR

Biz Erzurum Şenkaya’da doğduğumuz halde yaşamımızı şu an Sultangazi’de devam ettiriyoruz. Bir insan doğduğu yer kadar doyduğu yere de önem vermelidir. Onu yüceltmeli ona değer katmalıdır. Biz İstanbul Şenkayalılar Derneği Avrasya Basın Yayın Birliği İstanbul İl Başkanı Şenkaya Medya, Şenkaya Haber Yönetim Kurulu Genel Başkanı olarak dernekçiliğe önem veren insanı Yaratandan ötürü seven bir anlayışın temsilcileriyiz” diyor.  

DERNEKÇİLİĞİ KAHVE KÜLTÜRÜNDEN KURTARACAĞIZ

İstanbul Şenkayalılar Derneği Avrasya Basın Yayın Birliği İstanbul İl Başkanı Şenkaya Medya, Şenkaya Haber olarak dernekçiliği kahve kültüründen uzaklaştırdık. Yaklaşık üç yıl önce kurulan İstanbul Şenkayalılar Derneği Avrasya Basın Yayın Birliği İstanbul İl Başkanı Şenkaya Medya, Şenkaya Haber kısa zamanda yaptıkları yöresel ve kültürel çalışmalar neticesinde dernekçilik kavramına yeni bir boyut kazandırdı. Artık İstanbul Şenkayalılar Derneği Avrasya Basın Yayın Birliği İstanbul İl Başkanı Şenkaya Medya, Şenkaya Haber sayesinde dernekçilik kahve kültürü olarak algılanmıyor. İstanbul Şenkayalılar Derneği Avrasya Basın Yayın Birliği İstanbul İl Başkanı Şenkaya Medya, Şenkaya Haber Yönetim Kurulu Genel Başkanı Osman Şeker, her hafta sonu gerçekleştirdiği çalışmalarla bunu kanıtladı.

ERZURUM KÜLTÜRÜNÜ TANITIYORUZ
 
İstanbul Şenkayalılar Derneği Avrasya Basın Yayın Birliği İstanbul İl Başkanı Şenkaya Medya, Şenkaya Haber Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Genel Başkan Osman Şeker, her hafta düzenlediği etkinlikler ile kültür ve geleneklerini Sultangazi’de yaşatıyor. Dernekte dostlarını ağırlayan  Genel Başkan Osman Şeker, misafirler ile tek tek ilgileniyor. Merkezi Gaziosmanpaşa – Küçükköy’de bulunan derneğe her hafta sonu gelen konuklara Şenkaya yöresine ait ikramlarda bulunuluyor. Konuklar bir yandan birbiriyle sohbet ederken diğer yandan Şenkaya’ya ait çeşitli aktiviteler sunuluyor.

 “ERZURUM MOZAİK ŞEHRİDİR”

Düzenlediği etkinlik ile kültür ve geleneklerini Sultangazi’de yaşatan derneğin Başkanı Osman Şeker, yaptığı açıklamada; “Biz Sultangazi’de kültürümüzü yaşatırken, Türkiye’nin birçok illerinden tüm dostlarımızı davet ederek kültürümüzü göstermeye ve burada yaşatmaya çalışıyoruz. Erzurum bir mozaik şehridir. Sultangazi’de mozaik bir ilçedir. Burada memleketlerinden gelerek yaşayan dostlarımıza da Erzurum’un gelenek ve kültürünü tanıtıyoruz” dedi.

 AİLE ORTAMININ YAŞATILDIĞI DERNEK

İstanbul Şenkayalılar Derneği Avrasya Basın Yayın Birliği İstanbul İl Başkanı Şenkaya Medya, Şenkaya Haber Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Genel Başkan Osman Şeker; yaptığı açıklamada; “Derneğimizin çok parlak bir geçmişi var. Yaklaşık 3 yıllık bir derneğiz. Dernekçilik, oldukça zor bir uğraş. Biz burada örfümüzü, adetlerimizi, geleneklerimizi, yemeklerimizi, şiirimizi, müziğimizi tanımak istiyoruz. Kahve kültürü ile oluşturulan bir dernek değiliz. Sorunların konuşularak giderildiği, dostlukların ve kardeşliğin paylaşıldıkça çoğaldığı, gençlerimizin kültürümüzü öğrendiği bir yer. Tam bir aile ortamı var” dedi.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat