Müzeyyen Müge Kılınç, Sultangazi Belediye Başkanlığına AK Parti'den Aday Adayı Oldu

Okunma: 15755
Sultangazi 3 Aralık 2023 20:47
Videoyu Aç Müzeyyen Müge Kılınç, Sultangazi Belediye Başkanlığına AK Parti'den Aday Adayı Oldu
A
a

Müzeyyen Müge Kılınç, Sultangazi Belediye Başkanlığı için AK Parti'den Aday Adaylık başvurusunun ardından "Türkiye Yüzyılına yakışır bir şekilde hizmet etme gayesindeyim. Yaşanılır bir Sultangazi'yi birlikte inşa edeceğiz" dedi.

Müzeyyen Müge Kılınç, Sultangazi Belediye Başkanlığı için AK Parti’den geçtiğimiz hafta Aday Adaylık başvurusunu gerçekleştirdi. Aday adaylığı başvurusunun ardından AK Parti İstanbul İl Başkanlığında gerçekleştirilen temayül yoklamasında birçok partiliyle bir araya geldi.


Müzeyyen Müge Kılınç, Gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi. “ Sultangazi’nin daha da ilerlemesi, hak ettiği yatırım ve istihdama sahip olması en büyük temennim. Sultangazi’ye bir kadın elinin değmesi çok önemlidir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da söylediği gibi ‘Gönül Belediyeciliğini’ Sultangazi’de tam anlamıyla hayata geçirmek için adayım” dedi.


Türkiye’de üretilen spor ayakkabılarının % 60 Sultangazi’de üretilmektedir. Sultangazi aynı zamanda Tekstil konusunda da çok önemli bir merkezdir. İstihdamın oldukça yüksek olduğu bu ilçede işveren eleman sıkıntısı yaşamaktadır. Çünkü yeni eleman yetişmemektedir. Bu ilçede açılacak meslek okullarıyla birlikte bu soruna da köklü çözümler getirmek mümkündür.


Yeşille mavinin buluştuğu nokta olan Alibey Barajı ve Sultangazi kent ormanı daha modern bir alana dönüştürülmeli. Baraj kenarına inşa edilecek sosyal tesisler İstanbul havasından sıkılan vatandaşlar için cazibe merkezi haline getirilmeli. Kadınlara ve gençlere daha fazla zaman ayrılmalıdır.


Kadının istihdama katılımı teşvik edilmeli kadınlara yönelik her mahallede kadın merkezleri açılmalıdır. Milli Eğitim ve Halk Eğitim müdürlükleri ile birlikte kadınlara yönelik el işi ve sanatsal çalışmalar hayata geçirilmeli, üretilen ürünler belediyenin tahsis ettiği merkezlerde halka sunulmalıdır. Belediyenin ihtiyaç duyduğu basit malzemeler gerekiyorsa bu kadın merkezlerinde el emeği göz nuru olarak üretilmeli. Belediye bu ürünleri satın almalıdır. Kadınlar alın terinin karşılığını almalıdır. Aile bütçesine katkı sağalmalıdır” dedi.    
 
 
 
 
 
 
1000
icon
Paşa tekin 7 Aralık 2023 15:40

Bence yakışır Sultangazinin bir kadın belediye başkanına ihtiyacı var hedefleri ve amaçlarına bakıldığında Müzeyyen Müge KILINÇ Hanım'ın bu hizmetleri layıkıyla yapabilecegine kanaat ediyorum başarılar diliyorum

0 1 Cevap Yaz
ALİ KIZILARSLAN 7 Aralık 2023 10:14

SAYIN MÜZEYEN HANIM BAŞARILAR DİLERİM SULTANGAZİ BAŞKAN OLMAN BIZİGURURLANDIRIYOR TÜM DRSTEYİ.İZLE YANINDAYİZ

0 1 Cevap Yaz
B.ALTIN 6 Aralık 2023 22:30

Sultangazi ilçesine kadın eli değmesi sultangazi sakinleri için büyük bir şans olacaktır. Eminim ki Müzeyyen Müge Hanım yönetimi layıkıyla yerine getirecektir. Sultangazi huzur, refah yaşanabilir bir semt haline getireceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Bu yolda kendisine başarılar sonu başkanlık olmasını dilerim.

0 1 Cevap Yaz
E.bayar 5 Aralık 2023 21:30

Sultangazi'ye tam yakışacak bir Belediye Başkanı hem de kadın belediye başkanının bütün yönleri ile hem bayanlar için hem de erkekler için büyük faaliyet vaatleri ile Sultangazi'ye büyük bir güzellik yaşatacağını inanıyorum Allah hayırlı uğurlu etsin

0 2 Cevap Yaz
Irfan 4 Aralık 2023 14:08

Sultangazi sizinle daha güzel olacak inşaallah.

0 3 Cevap Yaz
Tam hizmet insanı başarılı olacağına inancım tam dır hayırlı olsun inşaallah 4 Aralık 2023 09:19

Ahmet kılınç

0 4 Cevap Yaz
kahraman kumsal 4 Aralık 2023 00:28

belediye başkan adayımız Müge kılınç'ın sultangazi için çok güzel projeleri var.eger seçilirse sultangazi halkı bu çok güzel projelerden yararlanma fırsatı bulacak.sultangaziye kadın eli degmeside ayrı bir dezavantaj.halka hizmet hakka hizmet düstürüyle yola çıkan başkan adayımız müge kılınç'ın yolu açık olsun.belediye başkanı seçildigi anda sultangazi halkı için gece,gündüz demeden çalışacagına hiç şüphemiz yok.baskan adayımıza başarılar dilerim.

0 2 Cevap Yaz
kazım kızılboğa 3 Aralık 2023 23:28

sultan gazide tamda istediğimiz bir belediye bakan adaylığına yakışan bir hanfendi kadın kardeşimiz bu işi tamda layıkıyla yapabileceği icin bize tam güven vermiş en güzel şeklinde bu halka hizmet vereceğine inanıyoruz Allah yar ve yardımcısı olsun

0 4 Cevap Yaz
Musa IŞIK 3 Aralık 2023 23:09

Maşallah Sultangazi ye tam yakışır bir gönüllü belediyecilik anlayışı evet gerçekten Sultangazi ye bir kadın eli değmeli tebrik ediyorum başarılar diliyorum ve gönülden destekliyorum

0 5 Cevap Yaz
Erhan 3 Aralık 2023 22:10

Başarıların devamını dilerim sonuna kadar destekleriz

0 4 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat