Murat Köprücü Tüm Canbeyleri Ziyaret Etti

Okunma: 1752
Sultangazi 27 Nisan 2023 02:05
Videoyu Aç Murat Köprücü Tüm Canbeyleri Ziyaret Etti
A
a

İstanbul 2. Bölge 28. Dönem Bağımsız Milletvekili Adayı Murat Köprücü, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Köprücü’nün bugünkü ilk durağı Sultangazi’nin en aktif sivil Toplum Kuruluşlarının başında gelen Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş oldu. 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Türkiye Genel seçimlerin masaya yatırıldığı görüşme sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti.



Köprücü Desteğiniz İçinizden Birine Olmalı

İstanbul 2. Bölge 28. Dönem Bağımsız Milletvekili Adayı Murat Köprücü, “ Ben içinizden biriyim. Sultangazi’nin evladıyım. Bizim derdimizi, sorunumuzu bizden daha iyi anlayan olmaz. Yıllarca aynı havayı solduk. Aynı kaldırımlarda yürüdük. Göz göze geldik. Cenazelerimizde birlikte saf tutuk. Düğünlerimizde mutluluğumuzu ortaklaştırdık. Bundan dolayı siz sivil toplum kuruluşlarından destek istiyorum” dedi.



Durmuş Yolunuz Açık Olsun

Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş. “ Biz sivil toplum kuruluşları siyaset üstüyüz. Hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmadığımız gibi. Hiçbir siyasi partinin de destekçisi değiliz. Kim ülkeye iyi hizmetler yapma gayretindeyse Allah onun yar ve yardımcısı olsun. Elbette ki içimizden birinin mecliste olması derdimizi sorunumuzu meclise taşıyacak birilerinin olması hepimiz için büyük bir avantajdır. Çıktığınız bu ulvi yolda sizlere başarılar diliyorum” dedi.




 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat