Murat Köprücü, Gençler İçin, Kadınlar İçin, Roman Kardeşlerimiz İçin Geliyoruz

Okunma: 11650
Sultangazi 4 Mayıs 2023 07:28
Videoyu Aç Murat Köprücü, Gençler İçin, Kadınlar İçin, Roman Kardeşlerimiz İçin Geliyoruz
A
a

Biz seçime hazırız. İstanbul'un dört bir yanında yankılanan ayak seslerimizi herkes duyuyor. Gençlerimize daha iyi bir gelecek sağlamak için geliyoruz. Roman Kardeşlerimizin hakları için geliyoruz. Demokrasi için, özgürlükler için geliyoruz.

Bu cumhuriyeti, yüzüncü yılında demokrasi ile buluşturmaya geliyoruz. Tenceresini kaynatamayan ev hanımının derdine derman olmaya geliyoruz. Ekonomik zorluklar karşısında eğitimini yarım bırakan pırıl pırıl gençler için geliyoruz. İfade özgürlüğü için geliyoruz. Kadınlarımız şiddet görmesin, sokak ortasında katledilmesin diye geliyoruz. Gelecek kaygısıyla ülkeyi terekeden gençlerimiz ülkesinde kaygı duymadan kalsın diye geliyoruz. Asgari ücretlinin hakkını hukukunu savunmak için geliyoruz. Kısacası halkımızın sesi, soluğu olmak için geliyoruz.



Bu seçimde sevgi kazanmalı. Bu seçimde özgürlük, kardeşlik ve huzur kazanmalı. Bu seçimde sizleri layıkıyla temsil edecek adaylar kazanmalı. Egolarını tatmin edenler değil, sizlerin sorununu kendi sorunu olarak kabul eden, başınız dara düştüğünde ulaşabileceğiniz birilerini seçin. Aynı havayı soluduğunuz, aynı sofrayı paylaştığınız içinizden biri ancak sizi anlayabilir. Dört yılınızı heba etmemek için doğu tercih ve doğru kararda birleşin.



Murat Köprücü, “Bütün Bunlar İçin Aday Oldum”

İstanbul 2. Bölge 28. Dönem Bağımsız Milletvekili Adayı Murat Köprücü siyaset arenasına yeni bir ses, yeni bir nefes olmak için Bağımsız Milletvekili Adayı oldu.


20 Yıl İstanbul Büyükşehir Belediyesinde işçi statüsünde çalışan Köprücü, onurlu duruşundan taviz vermeden evine ailesine helal lokma götürdü. Hiçbir zaman harama el sürmedi. Halkın içinden geldiği için onların derdini sorununu çok iyi biliyor.


Bugüne kadar ikamet ettiği İstanbul – Sultangazi’de yaşam standartların iyileştirilmesi için çaba harcayan onlarca projeyi gerekli yerlere ulaştıran Köprücü, Milletvekili olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.


İstanbul 2. Bölgede yoğunlukta olan ve birçok dernek, vakıf ve federasyon çatısı altında örgütlenen Roman kardeşlerinin desteğini de arkasına alan Murat Köprücü, “Onun için buradayız hep birlikteyiz yürüyüşümüz büyüyor, güçleniyor, sonuca doğru ilerliyoruz. Meclise gitmek için gün sayıyoruz ” dedi.
 
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat