Mırtanlar Aile Birliği Faaliyetlerini Aralıksız Sürdürüyor

Okunma: 9554
Sultangazi 13 Kasım 2016 03:13
Videoyu Aç Mırtanlar Aile Birliği Faaliyetlerini Aralıksız Sürdürüyor
A
a

Adıyaman hayırsever ve cömert Mırtanlar ailesiyle sık sık anılmaktadır. Bu aile Adıyaman’ın gerek maddi gerekse manevi dinamiği haline gelmiştir. Mustafa Saraç önderliğinde faaliyetlerini aralıksız sürdüren Mırtanlar aile birliği, diğer aileler tarafından örnek gösterilmektedir.

Yaşadığımız toplumda azda olsa özünden uzaklaşan aile birliğini ayakta tutmaya çalışan Mustafa Saraç, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı. “ Aile bir toplumun temel taşlarından biridir. Bu ailelerden bir tanesi de Mırtanlar ailesidir. Mırtanlar aile birliği Yönetim Kurulu Başkanı olarak ailemizin ileri gelenlerin öncülüğünde tüm bireyler bir araya gelerek bir aile birliği kurulmuştur.


Yıllar önce böyle bir çalışma yapmaya kalktığımızda çevremizdeki birçok insan bunun başarısız olacağını, kimseye bir fayda sağlamayacağını söylediler. Buna rağmen çıktığımız bu yolda emin adımlarla yürüyerek Mırtanlar aile birliğini sağlam temeller üzerine oturttuk. Her ay farklı bir ilçede toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz. Aile bağlarımız güçlenerek meyvesini vermeye başladı.


 
Aile birliğinin kurulma amacı bireyler arasındaki bağları güçlendirmeyi hedeflemektedir. Mırtanlar Ailesi  düğün, nişan gibi özel günlerde üyelerinin yanında olup güzellikleri ve aynı zamanda cenaze törenleri, hastalık gibi kötü günlerde üzüntüleri ve dertleri hem maddi hem manevi destekleriyle paylaşmayı hedeflemektedir. Bu amaçla ‘Mırtanlar  Aile Birliği’ tüm topluma örnek olmayı amaçlamaktadır.

1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat