Milletvekili Aday Adayı Abdulbaki Durmuş'tan Umut Öztürk'e Geçmiş Olsun Ziyareti

Okunma: 7477
Sultangazi 12 Eylül 2022 21:46
Videoyu Aç Milletvekili Aday Adayı Abdulbaki Durmuş'tan Umut Öztürk'e Geçmiş Olsun Ziyareti
A
a

Önümüzdeki Genel seçimlerde Milletvekili Aday Adayı olacağını açıklayan Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş, Yoğun bakım ünitesinde yatmakta olan Umut Öztürk'ün eşi için geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş, Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yatmakta olan Sultangazi Belediye Meclis Üyesi, Sultangazi Belediye Başkanı Basın Danışmanı Umut Öztürk’ün eşi için geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Durmuş, Umut Öztürk’e “geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum" dedi.



Umut Öztürk, üzüntülerini ifade ederek ziyarette şunları söyledi. “ Allah kimseyi hastane kapılarına düşürmesin. Sağ olsun her gün yüzlerce ziyaretçimiz geliyor. Bizlere geçmiş olsun dileklerini iletiyor. Dualarıyla yanımızda olduklarını ifade ediyor. Allah dostlarımızın eksikliğini vermesin. Allah dostlarımızın sayısını artırsın. Ben Abdulbaki Başkanımın nezdinde tüm dostlarıma saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Ayağınıza ve yüreğinize sağlık, iyi ki varsınız” dedi.


 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat