Merhum Metin Koç Hayrına İftar Verildi

Okunma: 5683
Sultangazi 11 Nisan 2022 02:41
Videoyu Aç Merhum Metin Koç Hayrına İftar Verildi
A
a

Sultangazili İş Adamı, AK Parti Sultangazi Eski İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Merhum Metin Koç hayrına, Sultangazi Belediye Meclis Üyesi oğlu Erol Koç tarafından Zara Ekinli Spor Kompleksinde 1000 kişilik iftar yemeği verildi.

Sultangazi’de Koç ailesi tarafından COVID-19 nedeniyle hayatını kaybeden AK Parti Sultangazi bir önceki dönem İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Metin Koç hayrına bin kişiye Zara Ekinli Spor Kompleksinde iftar yemeği verildi. İftar öncesi okunan Kur'an-ı Kerim ve ilahilerle birçok kişi gözyaşlarını tutamadı.



Erol Koç “ Rahmetli Babamı Anmak ve Onun Hayrına Böyle Bir Yemek Düzenledik”

Metin Koç’un oğlu AK Parti Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Erol Koç, “ Koronavirüs sebebiyle hayatını kaybeden babamız Metin Koç için Pandemi nedeniyle yemek verememiştik. Bu mübarek Ramazan ayında Rahmeti babamı anmak ve onun hayrına böyle bir iftar yemeği düzenledik. Sağ olsun bütün dostlarım, mesai arkadaşlarım, yol arkadaşlarım burada. Katılımınızdan dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum” dedi.



Mustafa Can “ Buradaki Atmosfer Gösteriyor ki Metin Koç Güzel Dostluklar Edinmiş”

Zara Ekinli Dernek Başkanı Mustafa Can, yaptığı konuşmada şunları söyledi. “ Hemşerimiz, dostumuz, kardeşimiz saygın insan Metin Koç, anısına verilen bu hayır yemeğine hepiniz hoş geldiniz safalar getirdiniz. Buradaki atmosfer gösteriyor ki Metin Koç kardeşimizin vefalı dostları varmış, güzel dostluklar edinmiş, Allah hepinizden razı olsun. Merhum Metin Koç kardeşimize Allahtan rahmet diliyorum” dedi. 



Suzan Dağlar Civan “ Metin Koç Abimle Güzel Çalışmalara İmza Attık”

AK Parti Sultangazi bir önceki dönem ilçe başkanı Suzan Dağlar Civan, “ Metin Koç, kardeşimle, yol arkadaşımla güzel anılarımız oldu. Sultangazi için birlikte güzel çalışmalara imza attık. Fedakar, alçak gönüllü ve paylaşımcı bir arkadaşımızdı. Metin Koç abimizi çok özlüyoruz. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Başta Erol kardeşim olmak üzere Koç ailesine baş sağlığı ve sabır diliyorum” dedi.



Av. Murat Atım “ Metin Koç Abimle Yol Yürüdüğüm İçin Çok Mutluyum”

AK Parti Sultangazi Kurucu İlçe Başkanı Av. Murat Atım, “ Birlikte yol yürüdüklerini, yolda bulduklarıyla değişmeyen bir kişilikti Metin Koç, vefalı, alçak gönüllü, sevecen bir kişiliği vardı. Metin Koç’la yol yürüdüğüm için, onun gibi bir dostu tanıdığım için kendimi çok şanslı his ediyorum. Allah Rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Erol kardeşime de sabırlar diliyorum. Allah hayrınızı kabul etsin dedi.



Süleyman Yiğitoğlu “ Metin Koç Abimle Omuz Omuza Mücadele Ettik”

AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, “ Metin Koç abimle uzun yıllar omuz omuza birlikte Sultangazi’de çalışma imkanı buldum. Samimi kişiliği, sağduyulu duruşu örnek alınacak bir kişiydi. Partimize büyük emek verdi. Allah Rahmet eylesin, mekanı cennet olsun” dedi.



Av. Abdurrahman Dursun “ Metin Koç Abime Allahtan Rahmet Diliyorum”

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “ Metin Koç abimizi çok yakından tanıma fırsatım olmadı ama. Sultangazi Belediye Meclisimizde görev alan Erol Koç arkadaşımızın babası, bizim yol arkadaşımız, partimizin emektarı, saygın bir kişilik olduğunu çok duydum. Allah Rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun” dedi.



Cahit Altunay “ Metin Koç Bir Dava Adamıydı”

Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay, “ Dava arkadaşımız Metin Koç arkadaşımızı kelimelerle anlatmanın imkanı yok. Mütevazi kişiliği, paylaşımcı yanı, dost sıcaklığı bir başkaydı. Allah ondan razı olsun. Bizlere Erol Kardeşimiz gibi pırıl pırıl bir dava arkadaşı bıraktı. Metin Koç arkadaşımıza Allahtan Rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Erol kardeşime sabırlar diliyorum” dedi.



İftar Programına katılan bazı isimler

Zara Ekinli Spor Kompleksinde düzenlenen iftar programına; AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, AK Parti Sultangazi Bir önceki dönem İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, AK Parti Sultangazi Kurucu İlçe Başkanı Av. Murat Atım,  AK Parti İlçe Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Dernek Başkanları ve binlerce davetli katıldı.
 
  
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat