Mehmet Kavak Ödülle Doymuyor

Okunma: 412
Sultangazi 30 Haziran 2016 12:43
Videoyu Aç  Mehmet Kavak Ödülle Doymuyor
A
a

Sultangazi AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen iftar programında, Sultangazi AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Kavak, partisine sunduğu maddi manevi katkılarından dolayı plaketle ödüllendirildi.

Her yıl başarılarıyla öne çıkan, yaptığı çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken Sultangazi AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Kavak, bu yılda başarılarına başarı ekleyerek İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan tarafından plaketle ödüllendirildi.


Sultangazi’de birçok organizasyona sponsor olan, Adıyaman Milletvekilleri ve Belediye Başkanlarını ağırlayan Mehmet Kavak, mübarek Ramazan ayında Sahur Programında İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner’i ve yüzlerce Adıyamanlıyı ağırlayarak önemli bir organizasyona daha imza attı. Aynı zamanda Adıyamanlıların önemli Sivil toplum kuruşlarında da aktif görevler üstlenen Kavak, gerek hemşerililerinden gerekse Sultangazi’nin mülkü ve idari amirlerinden tam not aldı.


Sultangazi’nin seçkin işadamları arasında ki yerini de muhafaza eden Kavak, gerek iş dünyasında, gerekse siyasi arenada önemli bir yere sahip. Özellikle eğitim camiasına yaptığı katkılarla anılan Kavak, Arşivinde biriktirdiği plaketlerin sayısını kendiside hatırlamıyor. Sultangazi AK Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan’ın elinden plaketini alan Kavak, Suzan Dağlar Civan Başta olmak üzere tüm ilçe yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.    

 

 

1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat