İstanbul Zirve Yapı Denetim Yeni Ofisinde

Okunma: 1686
Sultangazi 21 Ekim 2016 13:34
Videoyu Aç İstanbul Zirve Yapı Denetim Yeni Ofisinde
A
a

Proje inceleme ve imalat aşamalarında eksiksiz denetim yaparak güvenli ve imar şartları uygun çağdaş yapılaşmada öncü kuruluşlardan biri olan İstanbul Zirve Yapı Denetim yeni ofisine taşındı.

Temelde kaliteli ve güvenli yapılaşmayı sağlamak, müşteri memnuniyeti, şeffaflık, dürüstlük,maliyet ve kalite açısından net ve ekonomik çözümler üreten İstanbul Zirve Yapı Denetim sektörde olan liderliğini yeni ofisinde korumaya devam ediyor.
 
İstanbul Zirve Yapı Denetim Yönetim Kurulu Başkanı Selami Akpınar; Globalleşen dünya düzeni içerisinde yapı denetim konusunda daima en iyi hizmeti vererek sektör lideri olmak, müşterilerimizin güven ve memnuniyetini ön planda tutarak her konuda ihtiyaçlarını karşılayacak çözümler üretmekteyiz.


 
Akpınar “Kurulduğumuz günden bu yana sürekli büyüyen ekibimizle çok yol kat ettik ve birçok başarıya imza attık. Ekim 2016 itibariyle yeni ve ferah ofisimizde hizmetlerimize devam edeceğiz. İstanbul Zirve Yapı Denetim olarak çalışan memnuniyetine her şeyden çok önem veriyoruz. Bu sebeple yeni ofisimizin çalışanlarımızın ihtiyaçlarına uygun olanakları barındırmasına önem verdik. Ofisimizde yer alan her alan, çalışanların memnuniyeti ve birlikte keyifle çalışabilmelerine olanak sağlama amacıyla özel olarak tasarlandı.” dedi.
 
İstanbul Zirve Yapı Denetim Hizmetleri LTD.ŞTİ
 
Adres: Cebeci Mahallesi Atatürk Bulvarı No:115 Kat:2 Sultangazi İstanbul
Tel:0212 668 80 89
GSM:0532 678 85 34


1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat