Harun Üstündağ'a Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

Okunma: 2979
Sultangazi 6 Haziran 2021 01:31
Videoyu Aç Harun Üstündağ'a Sürpriz Doğum Günü Kutlaması
A
a

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Cahit Altunay, Hayırsever İş İnsanı Harun Üstündağ'a sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.

AK Parti İstanbul Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay’ın çalışma ofisinde düzenlenen kutlamaya yakın arkadaşları katıldı. Sürpriz yapan Cahit Altunay’a teşekkür ederek, yapılan kutlamanın kendisini duygulandırdığını ifade eden Harun Üstündağ, 'Ömürden bir yaşı daha hayırlısıyla uğurladık. Doğum günümü hatırlayıp, kutlama nezaketi göstererek sürpriz yapan Efsane başkan Cahit Altunay’a şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca, gerek sosyal medya gerekse telefonla doğum günümü kutlayan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Rabbim nice güzel günlerde birlikte olmayı nasip eylesin' dedi.



 AK Parti İstanbul Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Cahit Altunay, Harun Üstündağ’ın yeni yaşı için iyi dileklerde bulundu. Altunay, “ Biz gerçek dostlarımızı zor zamanlarda değil her saat, her saniye hatırlayanlardanız. Bizim dostluklarımız ölene kadar devam edecektir. Harun Üstündağ kardeşimin doğum gününü en iyi dileklerimle kutluyor, sevdikleriyle birlikte nice doğum günleri geçirmesini temenni ediyorum” dedi.



Hayırsever İş Adamı Harun Üstündağ, “ AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve Sultangazi kurucu belediye başkanı ( Efsane Başkan) Cahit Altunay’ın sürpriz doğum günü kutlaması beni ziyadesiyle mutlu etmiştir. İnşallah başkanımızı daha iyi makam ve mevkilerde görme fırsatı buluruz. En kalbi duygularımla kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. 



1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat