Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, " Yangından Etkilenen Canlıların Yaralarını Sarmak İçin Harekete Geçtik "

Okunma: 5844
Sultangazi 2 Ağustos 2021 00:15
Videoyu Aç Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, " Yangından Etkilenen Canlıların Yaralarını Sarmak İçin Harekete Geçtik "
A
a

Antalya'nın Manavgat ilçesinde çarşamba günü öğle saatlerinde 4 farklı noktada başlayan ve 5'inci gününe giren yangınları kontrol altına alınma çalışmaları sürdürülüyor. Bu acı manzaraya seyirci kalmayan Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, Manavgat'ta yangından etkilenen canlılar için mama ve kıyafet kampanyası başlattı.

Her konuda duyarlılığıyla öne çıkan Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, Antalya Manavgat’ta 28 Temmuz’da başlayan ve ardından 26 ile yayılan yangınların yıkıcı etkisini yok etmek için Gazi Mahallesinde yardım kampanyası başlattı.

Ümit Doğan, orman yangınlarında yaşam alanları tahrip olan ve yaralanan canlılar için harekete geçti. Doğan, "Yaşam alanları tahrip olan, yaralanan canlarımız için kıyafet ve mama kampanyası başlattık. Gazi Mahallesi’nin duyarlı insanlarının katkılarıyla birkaç saat içerisinde önemli ölçüde destek bulduk. Toplanan kıyafet ve mamalar bugün adreslerine teslim edilmek üzere yola çıktı. Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, bundan sonrada gerekli olan malzemeleri tespit ve temin etmek için çalışıyoruz"  dedi.

Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, ülke genelindeki orman yangınlarının çok üzücü boyutlarda olduğu söyledi. Yangında yaşamlarını kaybeden vatandaşların ve tüm canlıların acısını derinden hissettiklerini belirtilen Doğan, "Yangında yaralanan, zarar gören herkese geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Yangından etkilenen canlıların yaralarını sarmak için harekete geçiyoruz. Yaşam alanları tahrip olan, yaralanan canlarımız için gerekli olan malzemeleri tespit ve temin etmek için çalışıyoruz. Başlattığımız kampanyayla toplanan kıyafet ve mamalar bugün Manavgat’a doğru yola çıktı. Kampanyamız devam etmektedir. Gelecek yardımları da önümüzdeki günlerde adrese ulaştıracağız" dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat