Gazeteci Bülent Çavuş, Murat Övüç'ün oğluna isyan etti

Okunma: 7125
Sultangazi 2 Temmuz 2021 14:42
Videoyu Aç Gazeteci Bülent Çavuş, Murat Övüç'ün oğluna isyan etti
A
a

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç'ün otomobilinden evlere doğru rastgele ateş açtığı görüntüler sosyal medyada tepki çekti. Bireysel Silahlanmaya Hayır Platformu Başkanı Gazeteci Bülent Çavuş bu görüntülere sessiz kalmadı.

Sosyal medyada çektiği videolarla tanınan Murat Övüç’ün oğlu Burakcan Övüç, önce paylaşıp sonra sildiği videoda, otomobil kullanırken tabancasıyla peş peşe ateş ediyor.
Tabancanın namlusunun doğrultulduğu yerde evler olduğu görülüyor. Daha önce de bacağının üzerine koyduğu tabancayla otomobil kullanırken bir videosunu ekleyen Burakcan Övüç’e sosyal medyadan büyük tepki var.
 
Tepki gösterenlerden biri de maganda kurşunuyla vurulduktan sonra vefat eden Ahmet Emre Çavuş'un Babası  Bireysel Silahlanmaya Hayır Platformu Başkanı Gazeteci Bülent Çavuş idi. Acılı Baba Bülent Çavuş  paylaşılan videonun altına " Burakcan Övüç’ün otomobilinden evlere doğru rastgele ateş açtığı görüntüler sosyal medyada İzledim ve 2015 Yılında Yaşadığımız O Günler aklıma geldi kan dondurcu olay belki BU ve BUNU GİBİ KİŞİLER TARAFINDAN BELKİDE Ahmet Emre Çavuş'u vuruldu çok yazık bu tarz insanlar yüzünden benim oğlum 17 yaşında vefat etti savcılar derhal bu kişi için işlem yapmalı Türk Ceza Kanunu’nun 179/2 maddesi uyarınca ‘trafik güvenliğini tehlikeye sokmak’ suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılsın .Ayrıca, Burakcan Övüç’ün ateş açtığı yönde evlerin bulunması nedeniyle TCK 170/1 maddesi uyarınca ‘genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması’ suçundan 6 aydan 3 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılabilir yasalar kişiye göre değil herkese eşit olmalı ARTIK YETER ÇOCUKLAR ÖLMESİN ” ” diyerek isyan etti.



AHMET EMRE ÇAVUŞ KİMDİR?

26 Mayıs 1998 İstanbul Sultangazi 75. Yıl Mahallesinde dünyaya geldi. İlk orta eğitimini yaşadığı mahallede tamamladı. Lise eğitimini GOP Sağlık Meslek Lisesinde başladı.
11. Sınıf öğrencisiyken 2 Ağustos 2015 tarihinde arkadaşları ile yolda yürürken bir magandanın tabancasından çıkan kurşunla omuriliği zedelenerek felç olan Ahmet Emre Çavuş İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde 7 ay yoğun bakımda tedavi gördü.Bu zor tedaviyi başarıyla geçen genç daha sonra Şişli'de Ornöram Fizik Tedavi Merkezinde 1 Yıl 5 Ay fizik tedavi gördü.



Ara ara değişik hastanelerde kısa süreli tedaviler gören Ahmet Emre 21 Haziran 2017 günü ameliyat için tekrardan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde 2 büyük ameliyat geçirdi.
Ameliyatlar başarılı geçti. 13 Ağustos 2017 gece aniden fenalaşan Ahmet Emre sabah 06:20 vefat etti. Ahmet Emre’yi Vuran Zanlı Beş Yıldır Yakalanmadı Babası Bireysel Silahlanmaya Hayır Platformu Başkanı Gazeteci Bülent Çavuş ve Annesi Zeynep Çavuş Oğullarını Vefatından Sonra 5 Yıldır Hukuk mücadelesi veriyorlar.

Ahmet Emre 2 yıl 11 gün yaşamak için büyük mücadele verdi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat