Belediye Başkanlığı Av. Abdurrahman Dursun'a Çok Yakışıyor

Okunma: 12943
Sultangazi 23 Ocak 2024 10:56
Videoyu Aç Belediye Başkanlığı Av. Abdurrahman Dursun'a Çok Yakışıyor
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi için gösterdiği özveri ve başarı onu bir dönem daha belediye başkan adayı yaptı. Partisi ve Sultangazi halkı tarafından çok sevilen ve takdir edilen Dursun, beş yıl daha Sultangazi halkına hizmet etmeye hazırlanıyor.

Başkan Dursun, geride bıraktığı beş altın yılda hayata geçirdiği alt yapı çalışmaları, çevre düzenlemeleri ve sosyal projelerle Sultangazi’nin modern bir ilçe olması yolunda önemli ve kalıcı adımlar attı. Dursun, katılımcı bir yönetim tarzını benimseyerek, halkın beklenti ve taleplerini dikkate alarak şeffaf bir gönül belediyeciliği anlayışını sergiledi.
 
Başkan Dursun'un kültür ve sanat etkinliklerine verdiği destek, İlçenin sosyal dokusunu zenginleştirmekte ve toplumsal birlikteliği güçlendirmektedir. Vatandaşlarla olan sıkı diyalogları ve halka açık etkinliklere katılımı, onun yerel yönetimde halkına duyduğu bağlılığı göstermektedir.
 
Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi ile bütünleşmiş ve ona değer katmaya kararlı bir Belediye Başkanı olarak öne çıkıyor. Başkan Dursun, sadece göreve geldiği ilk günden bu yana değil, aynı zamanda her geçen gün, Sultangazi'nin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine önemli katkılarda bulunmaya devam ediyor.
 
Av. Abdurrahman Dursun, sadece bir belediye başkanı değil, aynı zamanda halkın dert ortağı sorunların çözüm noktası. Gençlerin hayranlık duyduğu bir kişilik, yoksulun garibanın babası, engelinin can simidi. Fakirin fukaranın kurtuluş umududur.
 
Yaşanılır bir Sultangazi için gece gündüz demeden çalışan Av. Abdurrahman Dursun, modern bir ilçe olma yolunda beş altın yılı geride bırakırken, yeni beş altın yıla da merhaba demek üzere. 31 Mart 2024 yerel yönetim seçimlerini zaferle kazanmaya hazırlanan Dursun, “ Durmak Yok Yola Devam” dedi. 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat