BELEDİYE BAŞKANI SAV ve TORAMAN ÇİFTİNİN NİKAHINI KIYDI

Okunma: 7274
Sultangazi 17 Ekim 2016 00:02
Videoyu Aç BELEDİYE BAŞKANI SAV ve TORAMAN ÇİFTİNİN NİKAHINI KIYDI
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Sultangazi’nin önemli iş adamlarından Lütfü Sav’ın sevgili kızı Esra Sav ve Hacı Toraman’ın yakışıklı Oğlu Mehmet Toraman çiftinin nikahını kıydı.

Sultangazi Belediyesi Nikah Salonu'nda gerçekleştirilen nikah törenlerinde Başkan Altunay esprili tavırlarıyla aile hayatının önemini anlatarak Sav ve Toraman çiftine mutluluklar diledi.



 
Altunay Çifte Mutluluklar Diledi
 
Esra Sav ve Mehmet Toraman çiftinin nikah törenin ardından Başkan Altunay, Esra Sav’ın ayak basma adetine takılarak "Gelin hanım ayak basarken sanırım damadın ayağını biraz fazla hırpaladı. Bu kadar şiddetlisi damadın önündeki süreçte sıkıntılı günler yaşayabileceğinin işaretidir diye düşünüyorum. Diyerek espri yaptı. Başkan Altunay ve genç çiftin diyalogları salondaki konukları kahkaha tufanına boğdu.
Esra Sav ve Mehmet Toraman çiftinin nikah şahitliğini Sultangazi Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Mahmut Yılmaz, Sultangazi, Gaziosmanpaşa ve Arnavutköy Adıyamanlılar Dernek Başkanı Ramazan Okay, Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş ve çeşitli sivil toplum temsilcileri yaptı. 









1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat