Başkan Av. Ali Acar, Sünnet Çocuklarının Kirveliğini Yaptı

Okunma: 10209
Sultangazi 21 Ağustos 2022 21:51
Videoyu Aç Başkan Av. Ali Acar, Sünnet Çocuklarının Kirveliğini Yaptı
A
a

Adıyaman / Gergerliler Federasyonu ADIGER-FED Başkanı Av. Ali Acar, sünnet olan Abdülsamet, Yiğit Aras ve Yaman Zana'ya kirvelik yaptı.

Göztepe Mahallesi Orhangazi Caddesi No: 16 (Çetaş yanı) Bağcılar – İstanbul adresinde bulunan Adıyamanlılar Kültür Merkezi Düğün Salonunda gerçekleşen muhteşem düğünle erkekliğe ilk adımı atan çocukların kirveliğini Adıyaman / Gergerliler Federasyonu (ADIGER-FED) Başkanı Av. Ali Acar, yaptı.


 
Av. Ali Acar, "Kirvelik Geleneğine Yaşatacağız"
 
Sünnet şöleninde bir konuşma yapan Adıyaman / Gergerliler Federasyonu (ADIGER-FED) Başkanı Av. Ali Acar, "Burada çok güzel bir gelenek olan kirvelik geleneğine sahip çıkıyoruz. Bu pırıl pırıl çocuklarımızın kirvesi olduk inşallah. Evlatlarımız bizim için çok kıymetlidir. Her doğan evladımız bizim için bir umut geleceğe dair yeni bir hayat, yeni bir güç demektir. Bize yaşama sevinci, yaşama coşkusu veren bu evlatlarımızla gurur duyuyoruz. Bu çocuklar evlerimizin bereketi, gözümüzün nuru, gönlünüzün vazgeçilmezleridir. Ben kirve olarak sünnet şöleni yaptığımız bu güzel evlatlarımızın gözlerinden öpüyor geçmiş olsun ve hayırlı olsun temennilerimi iletiyorum. Aile büyüklerine erkekliğe atılan ilk adımı gördük. Allah damatlığını görmeyi de nasip etsin diyor kirvelerimi bu muhteşem sünnet şöleninden dolayı kutluyorum” dedi.






































 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat