Anadolu Konfederasyonu Genel Başkanı ve aynı zamanda Adıyaman Gerger Dernekler Federasyonu Genel Başkanı olan Av. Ali Acar, Adıyaman Vakfı’nda bulunan iki ayrı taziye noktasını ziyaret ederek hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine başsağlığı dileklerini iletti.
Gerçekleştirdiği ziyaretlerde acılı ailelerle yakından ilgilenen Av. Ali Acar, birlik ve dayanışmanın en çok böylesi zor günlerde anlam kazandığını ifade etti. Vatandaşlarla tek tek sohbet eden Acar, acının paylaşılması gerektiğini belirterek, toplumun birbirine sahip çıkmasının önemine dikkat çekti.
Taziye ziyaretlerinin ardından GERSOY-DER bünyesinde kurulan taziye alanını da ziyaret eden Av. Ali Acar, burada bulunan vatandaşlarla bir araya geldi. Samimi tavırları ve mütevazı duruşuyla dikkat çeken Acar’ın ziyaretleri, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.
Ziyaretlerde Abdulbaki Durmuş, Şükrü Kurkut ve Hacı İbrahim Mente de Av. Ali Acar’a eşlik etti. Birlikte gerçekleştirilen ziyaretlerde toplumsal dayanışma ve kardeşlik mesajları verildi.
Sivil toplum çalışmalarındaki duyarlılığıyla bilinen Av. Ali Acar’ın, yalnızca iyi günlerde değil vatandaşın acısını paylaştığı zor zamanlarda da halkın yanında olması büyük takdir topluyor. Özellikle hemşehri dernekleri ve sivil toplum kuruluşları arasında kurduğu güçlü bağlarla dikkat çeken Acar, toplumun ortak değerlerine sahip çıkan duruşuyla örnek olmaya devam ediyor.