Av. Ali Acar, Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığına Taziye Ziyaretinde Bulundu

Okunma: 16233
Sultangazi 19 Aralık 2023 00:58
Videoyu Aç Av. Ali Acar, Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığına Taziye Ziyaretinde Bulundu
A
a

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in vefatının ardından Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı'nda gerçekleştirilen taziye kabulü, ikinci gününde de devam etti...

Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığına giderek, İlçe Başkanı Hüseyin Aydoğan ve beraberindeki İlçe yöneticilerine taziyelerini bildirdi. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in ruhuna Fatiha okuyan Acar, ilçe yöneticilerine başsağlığı ve sabır diledi.


 
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, geçtiğimiz Salı günü TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşma sırasında rahatsızlanarak Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Bitmez, hastanede tüm müdahalelere rağmen Hakk’ın rahmetine kavuşmuştu. Bitmez, İstanbul Fatih Camii’nde on binlerce kişinin katıldığı bir cenaze töreniyle Merkezefendi Mezarlığı’na defnedildi. Bitmez için Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Hüseyin Aydoğan ikinci gününde de taziyeleri kabul etmeye devam etti.






 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat