Av. Ali Acar, Dede Veli Gülsoy'un Düzenlediği Aşure ve Lokma Programına Katıldı

Okunma: 7781
Sultangazi 21 Ağustos 2022 22:05
Videoyu Aç Av. Ali Acar, Dede Veli Gülsoy'un Düzenlediği Aşure ve Lokma Programına Katıldı
A
a

Adıyaman / Gergerliler Federasyonu ADIGER-FED Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi Bir önceki dönem Belediye Başkan Adayı Av. Ali Acar, Dede Veli Gülsoy'un düzenlediği aşure ve lokma programına katıldı.

Adıyaman / Gergerliler Federasyonu ADIGER-FED Başkanı Av. Ali Acar, Bir önceki dönem Gazi Cemevi Başkanı ve dedesi Veli Gülsoy’un Gazi Eğitim Kültür Vakfı Gazi Cemevi’nde düzenlediği aşure ve lokma programına katıldı.



Düzenlenen programda Adıyaman / Gergerliler Federasyonu ADIGER-FED Başkanı Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi Bir önceki dönem Belediye Başkan Adayı Av. Ali Acar’a bir öce ki dönem Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sait Coşkunoğlu, bir öce ki dönem Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Şükrü Yıldız ve bir öce ki dönem Cumhuriyet Halk Partisi Gaziosmanpaşa Bekediye Meclis Üyesi Hüseyin Çelik eşlik etti.



Av. Ali Acar, Programda şöyle konuştu.  “Ettiğiniz duaları, tutuğunuz oruçları, kestiğiniz kurbanları, kaynattığınız aşureleri Allah kabul etsin. Veli Gülsoy, dedemiz her zaman saygı duyduğumuz, saygıda kusur etmediğimiz bir büyüğümüz. Bugün Gazi Eğitim ve Kültür Vakfı, Gazi Cemevi’nde düzenlediği lokma ve aşure programına binlerce vatandaşımız katılmıştır. Bu da Veli dedemizin toplum tarafından ne kadar çok sevildiğinin ispatıdır. Ben Veli dedemize hürmetlerimi sunuyor kestiği kurbanın kaynattığı aşurenin hak tarafından kabul olmasını diliyorum, Ellerinden öpüyorum” dedi.  



 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat