Anıl Damper Bunu da başardı

Okunma: 1106
Sultangazi 18 Eylül 2016 09:07
Videoyu Aç Anıl Damper Bunu da başardı
A
a

Üçüncü Havalananının inşaatının ihtiyaçları doğrultusunda yeni projeler geliştiren Anıl Damper, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tütüncü, yeni tasarımını kişisel sayfasından kamuoyuna duyurdu.

Anıl Damper zorlu yol koşullarına uygun olarak tasarlanan Yeni Tır Kamyon Üstü Damper’i sosyal paylaşım sitesi Facebooktan sektöre tanıttı.

Anıl Damper 3. Havalimanı inşaatından gelen taleplere ve edindiği deneyimlere dayanarak yenilediği damper olayını görücüye çıkarttı. Tüm zorlu yol koşullarına uygun olarak tasarlanan yeni Anıl Damper kamyon üstü Damperlerin yeni modellerini Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tütüncü kişisel facebook sayfasından tanıttı.

Yeni tasarlanan Anıl Damper fark yaratacak, yeni tasarım ve donanım usta ellerde şekillenirken Sultangazi İlçesinde bulunan Anıl Damper fabrikası yeni projelere imza atmaya devam ediyor.

Anıl Damper güçlendirilmiş hidrolik silindir yapısı, üst yapı tasarımı, şasi ve üst yapıda kullanılan yüksek mukavemetli çelik yapı sayesinde müşterilerine daha uzun vadede kulanım avantajı sunarak, uzun ömürlü oluşuyla bakım masrafını minimum seviyesine indiriyor.

En kaliteli çelikten oluşan damper yapısı ile Anıl kamyon üstü damper, tüm yük koşullarında en yüksek darbe dayanımı ve yük performansını sağlamakta müşterilerine daha uzun kulanım ömrü ve avantaj sunuyor.  Anıl Damper alanında yaptığı yeniliklerle üstün güvenlik ve aktarım işlemlerinde fark yaratmaya devam ediyor.

  

1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat