Ali Asker Akkoç, Silahlı Saldırıya Uğradı

Okunma: 3416
Sultangazi 26 Aralık 2023 12:14
Videoyu Aç Ali Asker Akkoç, Silahlı Saldırıya Uğradı
A
a

Munzur Kahvaltı Salonu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Asker Akkoç, sabah saatlerinde iş yerini açmaya çalışırken kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Son dönemde Gazi Mahallesinde gerçekleşen saldırı olaylarına bir yenisi daha eklendi. Sultangazi’nin sevilen ismi Ali Asker Akkoç, kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Çeşitli yerlerinden yara alan Akkoç, en yakın hastane olan Gazi Toplum Merkezine kaldırıldı. İlk müdahalesi burada yapıldıktan sonar, Seyrantepe’ hastanesine kaldırılan Akkoç’un durumunun ciddi olduğu öğrenildi.


Ali Asker Akkoç’un saldırıya uğradığını öğrenen Akrabaları, sevenleri ve yakınları hastaneye akın etti. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Akkoç’un durumunun ciddi olduğu bildirildi. Olay yerine intikal eden güvenlik güçleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Saldırıyı gerçekleştiren kişi ve ya kişileri bulmak için büyük bir çalışma başlatıldı.
 
 
1000
icon
Gazi halki 26 Aralık 2023 16:18

Ali Asker Akkoc Gazi mahallesinin emekcisi ve onurlu bir ferdidir gecmis olsun diliyoruz ve basta Gazi Cem evi olmak uzere butun kurumlarin Ali Asker Akkoc´u sahiplenmesini bekliyoruz..

0 1 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat