Ağzının Tadını Bilenlerin Adresi Hünkar Et Lokantası

Okunma: 5754
Sultangazi 3 Kasım 2016 09:46
Videoyu Aç Ağzının Tadını Bilenlerin Adresi Hünkar Et Lokantası
A
a

Sultangazi’nin seçkin mekanlarının başında gelen Hünkar et lokantası siz değerli misafirlerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyar. Hijyen ve kaliteye önem veren, müşteri memnuniyetini ilke edinen Hünkar et lokantası, her gün farklı tatlarla hizmet çıtasını yükseltmeyi sürdürüyor.

Hünkar et lokantası, muhteşem lezzetleri Sultangazi’de; siz değerli misafirleri ile buluşturuyor. Türkiye’nin dört bir yöresinden temin edilmiş organik ürünlerle hazırlanan enfes yemekler Sultangazi Hünkar et lokantasının tecrübeli ekibi tarafından sürpriz şovlarla sunuluyor. Günün her saatinde lezzet durağınız Hünkar et lokantası İlçemizde adından söz ettirerek zengin Türk, mutfağının tanıtılmasında bir öncü oldu. Eğer sizde Ülkenin dört bir yöresine has enfes tatları keşfetmek; aileniz, dostlarınız veya arkadaşlarınızla unutulmaz bir yemek deneyimi yaşamak isterseniz adresiniz Sultangazi Hünkar et lokantası olmalıdır.

 

Sultangazi Cebeci Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 51 adresinde bulunan, hijyenik ortamı ve kalifiye personeliyle hizmet alabileceğiniz, arkadaşlarınızla, eşinizle ve dostlarınızla gönül rahatlığıyla yemek yiyebileceğiniz seçkin bir mekan arıyorsanız doğru adres Hünkar et lokantasıdır. Yemeğin ardında Sıçak kahve ve çaylarınızı afiyetle yudumlarken sevdiklerinizle muhteşem bir günün tadını çıkaracaksınız. 

1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat