Adıyaman Günlerinde İbrahim Harikases Sahne Alacak

Okunma: 38995
Sultangazi 20 Ekim 2025 22:19
Videoyu Aç  Adıyaman Günlerinde İbrahim Harikases Sahne Alacak
A
a

Türk Halk Müziğinin gönüllere taht kuran ismi, sahnelerin efsane sesi İbrahim Harikases, Sultangazi’de muhteşem bir konsere hazırlanıyor.

Türküleriyle insanın ruhuna işleyen, sahne performansıyla dinleyenleri büyüleyen Harikases, 22-26 Ekim 2025 tarihleri arasında Sultangazi Belediyesi Etkinlik Alanı’nda düzenlenecek olan “Adıyaman Tanıtım Günleri” kapsamında sahne alacak.
 
“Cenderen’den Moğlova’ya” sloganıyla gerçekleşecek etkinliğin en özel anlarından biri hiç kuşkusuz Pazar akşamı yaşanacak. Çünkü o gece sahnede, halk müziğinin yaşayan efsanesi, sesiyle ve yüreğiyle türküleri yeniden hayat veren İbrahim Harikases olacak.
 
Sanatıyla kuşakları buluşturan, her türküsünde bir Anadolu hikâyesi anlatan Harikases, dinleyenlerine sadece müzik değil, duygularla örülmüş bir yolculuk sunacak. Her sahnesinde olduğu gibi bu konserde de yürekten gelen sesiyle Sultangazi’yi bir sevda, hasret ve umut harmanına çevirecek.
 
Türküleriyle insanları birleştiren, samimiyetiyle her zaman halkın sanatçısı olmayı başaran İbrahim Harikases, Sultangazililere unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor. Anadolu’nun kadim ezgileri, Harikases’in güçlü yorumuyla gökyüzüne yükselecek; Sultangazi, türkülerin kalbi haline gelecek.
 
Müzikseverlerin sabırsızlıkla beklediği bu özel konser, Adıyaman’ın kültür ve sanat zenginliğini Sultangazi’ye taşıyacak. İbrahim Harikases’in sahnesi, bu yılın en unutulmaz müzik şölenlerinden biri olmaya aday.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat