Adıyaman 1954 Hedefe Çok Yakın

Okunma: 8144
Sultangazi 26 Nisan 2021 04:36
Videoyu Aç Adıyaman 1954 Hedefe Çok Yakın
A
a

Adıyaman 1954 Spor dün evinde konuk ettiği Bayrampaşaspor'u 3-0 mağlup ederek son haftaya lider girdi.

3. Lig 4. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Adıyaman 1954 Spor 2. Lig heyecanı yaşıyor. Dün oynanan müsabakada Bayrampaşaspora karşı evinde galibiyet alan  Adıyaman 1954 Spor, 2. Lig’e yükselmek için gün sayıyor.

En yakın rakibi Bursa Yıldırım spor ’un bir puan önünde birinci sırada olan Sarı Yeşil ekip son hafta deplasmanda Karaköprüspor maçından galip ayrılırsa rakiplerin aldığı sonuçlara bakmadan 2. Lig’e yükselen takım olacak. 

Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Sait Aybak, “ Hedefe adım adım yaklaşıyoruz. İnşallah son maçımızda hedefi gören, hedefe varan takım oluruz” dedi.  Aybak Şöyle devam etti. “ Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Hemşerilerimiz umutsuzluğa kapılmasın. Enerjilerini ve desteklerini takım üzerinden esirgemesinler. Oyunculara, hocaya ve yönetime inansınlar. Biz başkanından, futbolcusu ve malzemecisine kadar bütün halinde bir aile olarak her şeyin en doğrusunu yapmak için uğraşıyoruz. Şampiyonluğu bileğimizin gücüyle hak ettik. Bu başarıda alın teri, emek ve mücadele var” dedi.

1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat