ADIGER-FED Futbol Turnuvası Davetiyeleri Muhtarlara Ulaştırıldı: Büyük Heyecan Başlıyor!
Okunma: 39948
Sultangazi 16 Ekim 2025
22:45
A
a
Adıyaman Gerger Dernekler Federasyonu (ADIGER-FED) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Mekhan Kafe & Elly Group 2025 Futbol Turnuvası öncesinde heyecan doruğa çıktı. Turnuva Komisyon Başkanı Remzi Işık, açılış öncesi önemli bir adım atarak Sultangazi’nin on beş mahalle muhtarına turnuva davetiyelerini ulaştırdı.
Gergerli hemşehriler arasında büyük ilgi uyandıran bu anlamlı davet, birlik ve dayanışma ruhunun en güzel örneklerinden biri olarak değerlendirildi. Sporun dostluk ve kardeşliği pekiştiren yönüne vurgu yapan muhtarlar, bu tür organizasyonların toplumsal kaynaşmaya katkı sunduğunu belirterek ADIGER-FED yönetimine teşekkür ettiler.
Turnuva Komisyon Başkanı Remzi Işık, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Bu turnuva sadece bir spor etkinliği değil, aynı zamanda Adıyamanlı hemşehrilerimizi bir araya getiren büyük bir kardeşlik şölenidir. Muhtarlarımızın desteği bizim için çok kıymetli. Cumartesi günü yapılacak açılış törenine tüm halkımızı bekliyoruz.”
Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan ADIGER-FED Mekhan Kafe & Elly Group 2025 Futbol Turnuvası açılış törenine binlerce Adıyamanlının katılması bekleniyor. Renkli görüntülere sahne olacak açılışta, sporun birleştirici gücü bir kez daha ortaya konacak.
Adıyaman Gerger Dernekler Federasyonu’nun düzenlediği bu anlamlı turnuva, hemşehrilik bilincini güçlendirirken, Sultangazi’de yaşayan Adıyamanlıların dayanışma ve birlik örneğini bir kez daha gözler önüne seriyor.