Abdullah Akmercan: Sultangazi'yi Sevmek Ona Sahip Çıkmakla Eş Anlamlıdır

Okunma: 12536
Sultangazi 4 Kasım 2023 23:21
Videoyu Aç Abdullah Akmercan: Sultangazi'yi Sevmek Ona Sahip Çıkmakla Eş Anlamlıdır
A
a

Geçmişten bu yana Sultangazi'nin tozunu toprağını yutan, halkın derdiyle dertlenen sevincine ve mutluluğuna ortak olan Sultangazi Malatyalılar Derneği Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Akmercan, yaşanılır bir sultangazi için çalışmalarını sürdürüyor.

“ İnsanı merkeze alan çalışmalar ile ilçeye hizmet etmek gerek. Ulaşımdan altyapıya, kentsel dönüşümden yeşil alana, kültür-sanattan spora kadar pek çok alanda Sultangazililere hizmet eden bir yönetim anlayışıyla Sivil Toplum Kuruluşları konumlanmalı, her şart ve koşul altında elini değil gövdesini taşın altına koymalıdır diyen Abdullah Akmercan, Sultangazi bizim kırmızı çizgimizdir” dedi.


Gerçek Sultangazi sevdalıları sözünün eri olmalıdır. Her şeyden önce halkın gönlünü kazanmalıdır. Her fırsatta gerçekleştirdiği ziyaretlerle vatandaşın sorunu dinleyen ve çözüm için çalışan biri olmalıdır. İlçede sıkılmadık el, çalmadık kapı, dokunulmadık yürek, adeta ayak basmadık nokta bırakmamalıdır. Ziyaret ettiği yerlerde halkın yoğun ilgisiyle ve sevgisiyle karşılanmalı halkın teveccühü hep ondan yana olmalıdır. Tevazu, samimiyet ve gayretle gönüllerde taht kurmalıdır. Millete hizmet yolunda hız kesmeden çalışmalarına devam etmelidir.

Çünkü bir ilçeyi sevmek gönül işidir. Sevgi milletinin derdiyle dertlenme işidir, dertli insanların işidir, gönüller kazanma işidir. Biz, bu düşünceyle milletimize efendi değil, hizmetkâr olmak için yola çıkıyoruz. İnsanımızın gönlüne dokunmayan hiçbir hizmetin kalıcı olmayacağının bilincindeyiz. Sultangazi her hizmetin en iyisine layıktır. Bu şiarla vatandaşlarımızın hayat standardını yükseltmek, daha yaşanabilir bir Sultangazi hayaliyle yolumuza devam ediyoruz. 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat