Abdulbaki Durmuş, Üzeyir Polat'ı Makamında Ziyaret Etti

Okunma: 3558
Sultangazi 5 Mayıs 2023 20:45
Videoyu Aç Abdulbaki Durmuş, Üzeyir Polat'ı Makamında Ziyaret Etti
A
a

Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, Sultangazi'nin saygın iş insanı Üzeyir Polat'ı makamında ziyaret etti.

Sultangazi’nin gündemi ile ilgili istişarede bulunan Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş ve Sultangazi’nin saygın iş insanı Üzeyir Polat’a 50. Yıl Mahalle Muhtarı Emrullah Özdemir ve Tüm Canbeyler Derneği Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Akçal eşlik etti.


 
Birlik ve beraberlik mesajı veren Saygın iş insanı Üzeyir Polat, “ Farklılıklarımız bizim zenginliğimizdir. bir iş insanı olarak İlçemize, mahallemize daha iyi ne katabiliriz. Yaşadığımız ilçeyi daha iyi yaşanabilir hale nasıl getirebiliriz. Hepimizin ortak derdi bu olmalı. Herkese büyük görevler düşüyor. Bu ilçenin sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere herkes kendi üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirirse kardeşçe bir arada daha mutlu ve huzurlu yaşayabiliriz. Nazik ziyaretlerinden dolayı Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş’a ve Gençlik Kolları Başkanları Ramazan Akçal’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.



Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş ise “ Bu güzel ilçede birlikte yaşamaktan mutluluk duyduğum dostlarımızla bir arada olmak bizlere onur verir. İlçemizin saygın iş insanlarından Üzeyir Polat beye misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu güzel ilçeyi daha da güzelleştirmek için İlçenin mülki ve idari amirlerine çok iş düştüğü gibi, iş insanlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşlarımıza büyük görevler düşüyor. Ben inanıyorum herkes üstüne düşeni yaparsa yaşanılır bir Sultangazi’yi el birliğiyle inşa edebiliriz” dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat