Abdulbaki Durmuş, Dernek Çalışmalarımız Aktif Bir Şekilde Devam Edecek

Okunma: 4582
Sultangazi 24 Haziran 2021 00:34
Videoyu Aç Abdulbaki Durmuş, Dernek Çalışmalarımız Aktif Bir Şekilde Devam Edecek
A
a

Sultangazi'nin en aktif Sivil toplum kuruluşlarının başında gelen, Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş, 1 Temmuz 2021 tarihi itibariyle normalleşme süreciyle birlikte yeniden aktif çalışmalara başlayacağını duyurdu.

Tüm Canbeyler Derneği olarak dünyayı kasıp kavuran Covid-19 ile mücadelede 2 yıla yakın bir zamandır faaliyetlerimize ara vermiş bulunuyoruz. 2021 yılının 1 Temmuzu'nda normalleşmeyle birlikte Tüm Canbeyler Dernek Başkanı olarak yeni bir döneme başlamış olmanın heyecanı içindeyim. 


2020 yılının Mart ayında açıklanan covid - 19 vakasıyla alının tedbirler kapsamında ara verdiğimiz dernek faaliyetleri çok şükür normalleşmeyle birlikte yeniden başlayacak. Pandemi öncesi büyük bir enerjiyle, etkinliklerle yönetim kurulu üyelerimizle kol kola birçok başarıya birlikte imza attık. 


2020 yılı hepimizi şaşırttı. zorlu bir sene geçirdik. Sevdiklerimiz hastalandı, yakınlarımızı kaybettik. Ne olursa olsun yılmadık. çok çalıştık, birbirimize tutunduk, paylaştık, dayanışarak güçlendik. Tüm Canbeyler Derneği olarak üyelerimize maddi manevi nasıl destek olabiliriz  diye yönetim kurulumuzla görüştük, karar aldık, uyguladık.


Bu yılda çok çalışacağız aynı şekilde devam edeceğiz. üyelerimizi bir araya getirerek, yaşam tarzımızı, kültürümüzü ve dayanışmayı birlikte organize edeceğiz. Bu güne kadar yaptığımız faaliyetlerle ilçemize ve Tüm Canbeylere sunduğumuz destek eksiksiz devam edecektir. pandemi sürecinde düşünüpte yapamadıklarımızı, eksik bıraktıklarımızı tamamlayarak yeniden öncü ve önder bir sivil toplum olma yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz" dedi. 



 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat