Abdulbaki Durmuş, Bir İlke Daha İmza Attı, Davetliler Salona Sığmadı

Okunma: 25738
Sultangazi 5 Mayıs 2023 11:49
Videoyu Aç Abdulbaki Durmuş, Bir İlke Daha İmza Attı, Davetliler Salona Sığmadı
A
a

İstanbul 3. Bölge Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Arzu Erdem'i konuk eden Tüm Canbeyler Derneği üyeleri gecenin geç saatine rağmen salona sığmadı.

Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, Dernek lokalinde gerçekleştirdiği buluşmada şöyle konuştu. Sayın Milletvekilim, Değerli İlçe Başkanım, Kıymetli Katılımcılar, Hanımefendiler, Beyefendiler
 
Tüm Canbeyler Derneği Yönetim Kurulu adına hepinizi saygıyla selamlıyorum. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Tüm Canbeyler Derneği kurulduğu günden bu yana hemşerileriyle bir arada durmayı, engelleri birlikte aşmayı acı ve tatlı günlerinde aynı duyguları paylaşmayı kendine ilke edinmiştir.

Dünyayı kasıp kavuran Pandemi sürecinde hemşerilerini yalnız bırakmayan, onlarla iletişim içerisinde olan maske, hijyen maddesi ve eldiven dağıtarak bir nebzede olsa üyelerini rahatlatan derneklerin başında gelmekteyiz.

Asrın Felaketi olarak adlandırılan ve 11 ilde yıkıma neden olan büyük depremde sivil toplum kuruluşu olmanın gereklerini sonuna kadar yerine getiren ve getirmeye devam eden bir sivil toplum kuruluşuyuz. Depremin ilk gününden itibaren başlattığı kampanyayla TIR lar dolusu, gıda, hijyen, Su ve giyecek maddesi deprem bölgesine ulaştıran bir kurumuz. 

İlk günden itibaren gönüllü arama kurtarma ekiplerine destek veren kurumuz. Adıyaman’da sıcak çorba ve gıda ürünleri dağıtan, köylere kadar ulaşarak depremzede vatandaşların yarasını sarmaya çalışan bir kurumuz.

Ramazanın bolluk ve bereketini depremzedelerle paylaşan, iftar ve gönül sofraları kuran bir kurumuz.  Bugüne kadar onlarca bakan, Milletvekili, Belediye Başkanı, İlçe Başkanı ve bürokratı derneğinde ağırlayan İlçenin sorunlarını dosyalar şeklinde onlara sunan çözüm önerileri arayan bir sivil toplum kuruluşuyuz.

Bu gün bizleri kırmayarak burada bulunan başta Milletvekilimize, İlçe Başkanımıza ve yönetimine ve siz çok değerli dostlarımıza en kalbi duygularımla saygı ve sevgilerimi sunuyorum. 


 

50. Yıl Mahalle Muhtarı Emrullah Özdemir, MHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Ayhan Aras, MHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Ali Atabeyoğlu, MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel kısa bir selamlama konuşması yaptılar. Birlik ve beraberlik mesajı veren konuşmacılar, 14 Mayısta yapılacak Cumhurbaşkanı ve Genel seçimlerin önemine vurgu yaptılar.



 

MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Arzu Erdem şöyle konuştu
 
 
Davete Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel, MHP 3. Bölge Milletvekili Adayı Arzu Erdem, MHP 2. Bölge Milletvekili Adayı Ayhan Aras, MHP 2. Bölge Milletvekili Adayı Ali Atabeyoğlu, MHP Sultangazi Kadın Kolları Başkanı Songül Kocaman, İş İnsanı Üzeyir Polat, 50. Yıl Mahalle Muhtarı Emrullah Özdemir, MHP Sultangazi İlçe Başkan Yardımcıları ve yüzlerce vatandaş katıldı.

 



























1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat