Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı:
"Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak bağımsızlık meşalesini yaktığı, milletimizin kaderini değiştiren bu anlamlı günün yıl dönümünde; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk olmak üzere, tüm kurtuluş kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.
19 Mayıs; sadece bir kurtuluş mücadelesinin başlangıcı değil, aynı zamanda Atatürk’ün Türk gençliğine duyduğu sonsuz güvenin ve inancın simgesidir. Gençlerimizin azmi, enerjisi ve idealleriyle ülkemizi daha güçlü yarınlara taşıyacağına olan inancımız tamdır.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta gençlerimiz olmak üzere tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı yürekten kutluyor; birlik, beraberlik ve umut dolu nice bayramlar diliyorum."
Abdulbaki Durmuş
Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı