Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş Milletvekili Adayı Olmaya Hazırlanıyor

Okunma: 64438
Sultangazi 5 Eylül 2022 19:48
Videoyu Aç Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş Milletvekili Adayı Olmaya Hazırlanıyor
A
a

En büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş, önümüzdeki genel seçimlerde milletvekili adayı olmaya hazırlanıyor bilgisine ulaştık. Hangi siyasi partiden aday olacağını sır gibi saklayan Durmuş, ilerleyen günlerde hangi siyasi partiden Milletvekili aday adayı olacağını kamuoyuna açıklayacak.

Siyasi kulislerden bilgi veren bazı önemli kişiler Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş’un aday olabilmek için çok önemli siyasileri devreye soktuğu bilgisine ulaştık.

Yakın çevresi tarafından Milletvekili adaylığına kesin gözüyle bakılan Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş’un Siyasi parti liderlerinin kapısını şimdiden aşındırmaya başladığı iddia edildi. Durmuş’un aday adaylığını açıklayacağı Parti’nin yöneticileriyle gizli görüşmeler yaptığı ve bunu da yakın çevresinde de dile getirdiği ifade edildi. 

Yaşam Gazetesinin sorularını cevapsız bırakan Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş, Milletvekili aday adayı olmayı düşündüğünü fakat hangi partiden aday adayı olacağını şimdiden açıklamayacağını söyledi.
 
1000
icon
Ramazan Tanrıverdi 26 Kasım 2022 01:06

Sellam alleyküm ben Sultangazi'de ikamet ediyor inanın Abdulbaki durmuş bey mükemel bir çalışması var inanılmaz bir performansı var açık ve net söylüyorum tam bir halk adamıbiz onu daha yüksek mevkilerde görmek istiyoruz hayatında başarılar diliyor durmuşbey sadece 4 milyun canbeyliyi hitab etmiyor türkiyeden kim gelirse gelsin kapısına buş çevirmiyor biz doyuyuruz halk arasında

0 1 Cevap Yaz
Can tabldot Haci can 7 Eylül 2022 08:23

Allah hayırlısını yapar inşallah yakışir başkanıma Allah yolunu bahtını açık etsin

0 1 Cevap Yaz
cemal Adak 6 Eylül 2022 17:31

Ak Parti Yakışır başkanımıza hayırlı olsun inşaÂllah. ..

0 1 Cevap Yaz
Veli ESENGÜL 6 Eylül 2022 12:23

Basarilarinizin devamini dilerim sayin baskanim mevki ve makamin en ùstùnune layiksiniz basarilar dilerim

0 1 Cevap Yaz
Mahmut kabak 6 Eylül 2022 01:43

Sayın ABDULBAKI DURMUŞ başkanın yanındayız her zaman ve her yerde Allah yolunu açık etsin inşallah başkan

0 1 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat