Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş Milletvekili Adayı Olmaya Hazırlanıyor

Kategori: Sultangazi - Tarih: 5 Eylül 2022 19:48
Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş Milletvekili Adayı Olmaya Hazırlanıyor

En büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş, önümüzdeki genel seçimlerde milletvekili adayı olmaya hazırlanıyor bilgisine ulaştık. Hangi siyasi partiden aday olacağını sır gibi saklayan Durmuş, ilerleyen günlerde hangi siyasi partiden Milletvekili aday adayı olacağını kamuoyuna açıklayacak.

Siyasi kulislerden bilgi veren bazı önemli kişiler Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş’un aday olabilmek için çok önemli siyasileri devreye soktuğu bilgisine ulaştık.

Yakın çevresi tarafından Milletvekili adaylığına kesin gözüyle bakılan Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş’un Siyasi parti liderlerinin kapısını şimdiden aşındırmaya başladığı iddia edildi. Durmuş’un aday adaylığını açıklayacağı Parti’nin yöneticileriyle gizli görüşmeler yaptığı ve bunu da yakın çevresinde de dile getirdiği ifade edildi. 

Yaşam Gazetesinin sorularını cevapsız bırakan Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş, Milletvekili aday adayı olmayı düşündüğünü fakat hangi partiden aday adayı olacağını şimdiden açıklamayacağını söyledi.
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/tum-canbeyler-dernek-baskani-abdulbaki-durmus-milletvekili-adayi-olmaya-hazirlaniyor-62728.html